• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başkan’ın posta adresi ERKİN USMAN

Başkan'ın posta adresi

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.08.2009, 00:00
Yerel seçimler biteli 5 ay oluyor. Yeniden oluşan belediyeler başta olmak üzere, birçok belediyede iletişim tekniklerinin ve araçlarının yerine oturmadığı açıkça görülüyor. Birçok belediyenin web sitesi bugüne kadar oluşmamışken, mevcutlarda ise hala eski bilgiler yer alıyor.
***
Bu durumu eski belediyeci meslektaşımız Vecdi Altay, şöyle yorumluyor:
Belediye kadrolarında heyecan yok. Birçoğu hala başkan olduğunun farkında değil. Birçok belediye başkanına ulaşamıyorsunuz bile. Ya özel kalemine ya da halkla ilişkilercilerine, sekreterine takılıyorsunuz. Hepsi başkandan çok başkancı olmuş. Başkana ulaşamayınca, doğal olarak iletişim araçlarından e-posta göndermeyi deniyorsunuz ama bu da yeterli olmuyor. Verilen veya bulunan posta adresi bile bazen yanlış çıkıyor.
***
Kısacası, başkanlara ulaşmak zor. Fakat öyle bir başkan var ki, kendisi ile görüşemeseniz bile, gönderdiğiniz e-posta mesajına hemen yanıt veriliyor veya aranıyorsunuz. Evet, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'dan bahsediyorum. Başkanın ilginç posta adresi var. Biri dostbaşkan@konak.bel.tr mailto:dostbaşkan@kaonak.bel.tr, diğeri ise dostkonak@konak.bel.tr mailto:dostkonak@konak.bel.tr Her iki adres de, samimiyetin göstergesi. Yani başkan Tartan, vatandaşlarına ben sizin dostunuzum diyor.
İşte, gazeteci kökenli bir belediye başkanı olmanın farklılığı.
İşte iletişime ve insana verilen önem.

kentten
Kaf-Kaf'lıları buluşturan nikah

Karşıyakalı sivil toplum örgütleri; İzmir Karşıyaka Lisesi Eğitim Vakfı (İKLEV), Karşıyaka Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı (KARSAV), Karşıyaka Spor Adamları Derneği (KARSAD), Karşıyaka Lisesi Mezunları Yazışma Grubu (KARLİS) ve Karşıyaka Karşıyaka Dergisi Okur Platformu (KAROK) temsilcileri, fotoğraf sanatçısı ve avukat Vehbi Moğol'un mutlu gününde bir araya geldiler.
İsfendiyar Yıldız, Yücel İzmirli, Prof. Dr. Metin Ceyhan, Erol Kaya, Nihal Ataizi, Pınar ve Erkan Atik, Bülent Zeren, Asuman ve Tufan Atakişi, Hasan Eryiğit ve Ahmet Koğ ve gelinin babası Vehbi Moğola olmak üzere, Karşıyaka Spor Kulübü Futbol Altyapı eğitmenlerinden Tolga Özkan ile turizmci Gülin Moğol'a Karşıyaka Nikah Sarayı'nda yaşantılarını birleştiren gençlere mutluluklar dilediler.

sapan taşı
Bir saat!

Ahmet Nazif Zorlu, her röportajında Babadağlı oluşundan ne kadar onur duyduğunu söyler, ama hemşerilerinin davetine icap etmez nedense.
Babadağ esnafı, ünlü işadamını, adını verdikleri sanayi sitesini görmesi için üç yıldır bekliyor. Sadece bir saatliğine de olsa.
Helikopterinizin rotasını İzmir'den Babadağ'a çekiverin de hemşerilerinizin gönlünü alıverin Ahmet Bey!
Muhittin Akbel

küpe
İnsanlar iyilik ve hayır yapmaktan ziyade, öc almaya daha elverişli.
Spinoza

günün fıkrası
Kaza

Otomobil sahibi iki arkadaş yolda karşılaştılar. Birinin kolu askıda sarılıydı.
"Kolum kırıldı da..."
"Nasıl kırıldı?"
"Geçen akşam bir çocuk yüzünden..."
"Anladım, çocuğa çarpmamak için ağaca tosladın, değil mi?"
"Hayır! Yataktan düştüm..."
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA