• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bütünleşme ve bir yemek! ERKİN USMAN

Bütünleşme ve bir yemek!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.12.2009, 00:00
Bu yemekli toplantının adı: Karşıyaka Birleşiyor, Bütünleşiyor....
Yer: Bostanlı vapur iskelesi Altınbalık Restoran...
DP İl Başkanı Fatih Dalan ve Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı,Genel İdare Kurulu üyeleri Yunus Yunusoğlu ve Erkut Şenbaş, Merkez Karar Kurulu üyeleri Hüdai Aksu, Osman Vardar, Süleyman Özsakallı ve ilçe başkanları , Kamil Öztürk (Balçova), Nazmi Yılmaz (Gaziemir),Şenol Alpat(Konak), Hasan Sıcakyüz (Bornova), Hasan Enet (Buca), Mehmet Emin Erener (Bayraklı), Bilal Bahadır (Ödemiş) Serkan Görüşük(Tire), Hayati Saydam (Torbalı), Metin Dökmeciler( Kemalpaşa), Mustafa Tezel (Karabbağlar) Mehmet Türkbaş (Kınık), Şeref Erkan Kiraz),Fikret Par (Narlıdere),Bilgehan Ercan, (Urla) Hasan Öztürk Çiğli), Zübeyde Kesken (Aliağa),
Halis Devecioğlu (Dikili),Nurcan Dağlı (Foça).
***
Ev sahibi Karşıyaka İlçe Başkanı Yücel Çağatay kararlı ve iddialı...
Çağatay, eski bir futbolcu ve bir hakem...
"Birleşme sonrası, Karşıyaka da ciddi bir sinerji yakalandı.Bu sinerji ve güç Demokrat Partiyi başarıya götürecek. Buna inandık."
* * *
Gecenin en duygusal anı ise geçmişte Karşıyaka da görev yapıp vefat eden 4 eski ilçe Başkanın yakına plaket verilmesiyle yaşandı ve partililer gözyaşlarını tutamadı.
Arif Mersin'in plaketi, kızı Özlem Mersin Özcan'a İl Başkanı Fatih Dalan, Nihat Geçgel'in plaketi kızı Işıl Geçgel'e Genel İdare Kurulu üyesi Yunus Yunusoğlu, Selami Yüce'nin plaketi oğlu Yavuz Selim Yüce'ye Merkez Karara Kurulu üyesi Süleyman Özsakallı, Yaşar Avcı'nın plaketi oğlu Kasiad Başkanı Osman Avcı'ya Genel İdare kurulu üyesi Erkut Şenbaş ve kadim dost Dursun Şeker tarafından verildi.

kentten

Gazeteciden doğaya armağan

Yeni Asır Gazetesi'nde başladığı gazetecilik mesleğinde 25'nci yılını açtığı fotoğraf sergisiyle kutlayan Ahmet Aydın Akansu, fotoğraflardan elde edilecek geliri 2009 yaz mevsiminde yanan Yamanlar Dağı'ndaki ormanın ağaçlandırılması için İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağışlacak. Uzun yıllar çeşitli gazetelerde çevre yazıları yazan çevre gönüllüsü gazeteci Ahmet Aydın Akansu, Karşıyaka Belediyesi Sanat Galerisi'nde açılan "Doğadan ve Yaşamdan" adlı sergide, çoğunluğu sonbahar ve yaz aylarında çekilen birbirinden ilginç fotoğraflarıyla soğukları yaşadığımız şu günlerde yürekleri ısıtıyor. Sergi 3 Ocak 2010 tarihine kadar açık kalacak.

küpe
Birçok kimseleri hem tanımak, hem tanımamak isterseniz, o zaman büyük bir şehirde oturunuz.
Colton

günün fıkrası
İngiliz anlayışı

Bir İngiliz lordu, habersiz olarak eve gelince bir de ne görsün?... Uşağı koltuğuna kurulmuş bir yandan puro tüttürüyor, bir yandan viski yudumluyor.Lord bağırdı:
"James, bu ne rezalet? Viskim, purolarım...Bir kadın eksik dizlerinde." Sonra acı acı sırıtarak ilave etti:
"Bari dizine de karımı oturtsaydın!.."
James, hemen cevap verdi:
"Düşündüm ama, şoförünüz benden önce davranmış...."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA