• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ak Parti’de seçim startı ERKİN USMAN

Ak Parti'de seçim startı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.11.2010, 00:00
İl Başkanı Ömür Kabak adeta 'arı gibi'. Her gün toplantı, her gün temas ve yeni stratejiler. Özellikle Ak Parti'ye oy vermeyen kesimlere 'özel ilgi'.
Elbette bu konudaki başarı, 12 Hazirandan sonra belli olacak.
Ancak diğer partilerden önce Ak Parti'de ciddi hareketlenme olduğu ortada. Bu gelişme parti tabanında olumlu yankılar buluyor.
***
Ve bunun bir sonucu; Bakanlar İzmir'e daha çok gelecek. Hem de elleri kolları dolu.
İzmir'in ihtiyaç duyduğu paketler ve müjdelerle.
Ak Parti; 'bir maden' olarak nitelediği ve eksiklerini sık sık dile getirdiği İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapamadıkları konusunda daha etkin olacak. 'İzmir'in kayıp yıllarına yazık' diyecek. Bunları halkla paylaşacak, 'İzmir'e yapılmayanların hesabını soran!' bir politika izleyecek.
Dedim ya; Bakanlarda İl yönetiminin programı ile İzmir'de daha çok olacak.
***
İşte bunlardan biri 9-10 Aralık'ta. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmir turizmi ve atılımları ile ilgili önemli temaslar yapacak. Bakan'ın bazı müjdeleri olduğu da konuşuluyor. Bakalım, İzmir turizmi için hangi güzel rüzgarlar estirilecek? Tanıtım ve lobi, Mega Müze, Acentelere teşvik, kent otellerinin geliştirilmesi, kurvaziyer turizme katkı anlamında...

kentten
Oooo, bu ne ilgi, salona sığmadılar

Karşıyaka Spor Adamları Derneği (KARSAD) 'Sağlık için spor' konulu söyleşi ve konferansla toplumu bilgilendirirken 'Sağlık için yaşam boyu spor' kampanyasını başlattı. Bostanlı Yasemin Cafe'de yapılan ve büyük ilgi nedeniyle katılımcıların salona sığmadığı seminere KARSAD Başkanı, spor hekimi, ortobedist ve insan dostu Dr. Bülent Zeren ile Ege Üniversitesi Spor Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çetin İşleyen ve hayatını spora adamış 80-84 yaş Masterler Balkan 5000 metre şampiyonu Hayri Özmeriç konuşmacı olarak katıldı.
Katılımcılara en faydalı yürüyüş programları, kalp atışı esasına dayalı yürüyüş eksersizleri, mesafe ve zaman ölçüsü, adım ölçüsü, konuşma ölçüsü, ağırlık çalışmaları, spor yapabilmenin püf noktaları gibi önemli konularda bilgiler verildi.

hayattan
İlginç bir CHP belgeseli

Yılların deneyimli gazetecisi Mustafa Ağır, örnek bir CHP kitabı hazırlığı içerisinde. Tarihi değeri önemli olan bu çalışmayı tüm Türkiye genelinde sürdüren Ağır, "CHP'lilerin böyle bir eserde yer alması, bunu hak etmiş her partiliye onur verecektir" diyor.
Bu kitapta yer almak isteyen CHP'lilerin bir fotoğraf ve kısa özgeçmişlerini kendilerine göndermelerini isteyen deneyimli gazeteci, "Her Cumhuriyet Halk Partili'nin evinde nesilden nesile kalıcı olacak kitap hepimize onur ve mutluluk verecektir" şeklinde konuştu.
"Geçmişten Günümüze CHP'ye Gönül Verenler" adı altında hazırlanacak olan eserin, tüm CHP'lileri bir araya getiren ilk yapıt olacağını söyleyen Mustafa Ağır, Dobra gazetesi böyle bir yapıtı hazırlayıp tarihi görevini yerine getirmiş olacağını söylüyür. Bu kitapta yer almak isteyenler 0 232 343 67 35 ve 0535 854 63 62 numaralı telefonlardan Mustafa Ağır'a ulaşabilirler.
Biz de kendilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

küpe
Çocuğunuzu seviyorsanız onun her arzusunu yerine getirmek için koşturmayın; ona "zor"u sevmeyi öğretin.
Nadia Baulanger


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA