• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sivrisinekler kapıya dayandı ERKİN USMAN

Sivrisinekler kapıya dayandı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.04.2011, 00:00
Havalar ısınmaya başladı, Karşıyaka ve özellikle Bostanlı başta olmak üzere, kentin çeşitli semtlerinin her yıl yaşadığı "sivrisinek istilası" erken bastırdı. Semt sakinleri, sivrisinek yüzünden balkon kapılarını açamıyor.
Hele birini bile içeri kaçırırsanız, geceniz bir kabus haline dönüyor.
Elinizde filit ya da raket, uyku sersemliğiyle sinek avına çıkmanın ne kadar büyük bir dert olduğunu bilmeyen yok.
Şehirde henüz ilaçlama faaliyetlerine başlanmadı.
İlaçlama gecikir de, bunların tamamının üremesine yol açarsak, vay halimize. Belediye ekipleri hemen harekete geçmeli ve ilaçlama çalışmalarına başlamalı.

Manisa
Naci Akın, DP birinci sırada

1954 yılında Manisa'da doğdu, ilkokulu Manisa'da orta ve liseyi İzmir Koleji'nde (Bornova Anadolu Lisesi) tamamladı. ODTÜ İşletme Bölümü'nde okudu, Gazi Üniversitesi'nde mastırını tamamladı. 1979 yılında Adalet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı oldu. 1991'de DYP'den kıl payıyla milletvekilliğini kaçırdı. Yılmadı, çizgisini bozmadan devam etti. Bu kez hak ettiği yeri buldu. Demokrat Parti Manisa listesinin birinci sırasına oturdu.
Yeri gelmişken belirteyim, 1996-1997 yıllarında Tariş Genel Müdürlüğü döneminde Ege çiftçisi altın çağını yaşadı. Ege illeri ve Manisa'da büyük hizmetleri var. O aynı zamanda iyi bir ekonomist, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da danışmanlarından. Türk tarımı ve sanayisi üzerinde kafa yoruyor ve bunları da her platformda paylaşıyor.

küpe
Yetimler büyüdükçe ahını alanlar küçülür.
Türk atasözü


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI