• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
KARSAV’ın 15. Onur Yılı ERKİN USMAN

KARSAV'ın 15. Onur Yılı

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.05.2011, 00:00
KARSAV Karşıyaka Kültür, Sanat ve Eğitim Vakfı geçtiğimiz günlerde 15. Kuruluş Yılı'nı destek verenlerle birlikte kutladı.
Geceye, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çalışkan, 1912 KSK Derneği Başkanı Sait Gürsoy, KARSAD Başkanı Dr. Bülent Zeren, İzmiri Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu, EKÜP Başkanı Okan Yüksel, Basketbol Adamları Derneği Başkanı Avni Erboy ve Karşıyaka Belediyesi Meclisi ve Encümen üyeleri de katıldı. Tuğrul Gezer şefliğindeki Grup Kordelya'nın çaldığı birbirinden güzel müzik eşliğinde bir aile yemeği havasında geçen gecede KARSAV'a katkı koyanlara da günün anısını yansıtan birer şilt verildi.
Vakıf II. Başkanı yayıncı Tufan Atakişi'nin sunduğu törende, Sedat Akın'a Mesut Güleroğlu, ATA Doğalgaz'a Yavuz Pasa, Kadir Işıkel'e Yücel İzmirli, KATAL İnşaat Başkanı Mustafa Erdem'e Hüseyin Hamamcı, Kavuklar Şirketler Toplululuğu Başkanı Abdullah Kavuk'a Sait Gürsoy, Gürkan Ertaç'a Sancar Maruflu, Haydar İnanç'a Dr. Bülent Zeren, Ana Sponsor Mavişehir Park Yaşam ve KSK Voleybol Şubesi hamisi Azat Yeşil'e Yılmaz Temizocak, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak'a vekalet eden Hüseyin Çalışkan'a ise Vakıf Başkanı Ahmet Diker şildini verirken salonda Kaf-Kaf sesleri çınlıyordu.

kentten
Feyyaz Sungur'dan sosyal proje

1 Haziran akşamı Can Atakent Tesisleri havuz başında Karşıyaka İşitme Engelliler Dayanışma Derneği yararına bir buluşma gerçekleşecek.
Bu gecenin amacı, işitme engellilere lise yaptırılmasını vurgulamak.
Bu konuda duyarlı işadamları sivil toplum örgütleri ile konuşan Feyyaz Sungur bu yarayı kapatmak için kolları sıvadı. Yapılan görüşmeler sonucu Devlet tarafından okul yeri gösterildiği takdirde bu yarayı kapatmak için çalışmalar başlayacak.
Feyyaz Sungur'un verdiği bilgiye göre, Mavişehir Plus Dergisi adına Orçun Uygur, Mavider Başkanı Ali Yücelten, BESİAD'dan Murat İpek, KASİAD adına Ayhan Çoban, ŞEFİAD'dan Kenan Kahraman, Ata Koleji'nden Gökhan Çelenk ve Fatoş Alpoğan verdikleri destek ile projenin büyümesinde önemli rol oynadı.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA