• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
AK Parti’de adaylar bir bir meydan gördü ERKİN USMAN

AK Parti'de adaylar bir bir meydan gördü

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.12.2011, 00:00
Bayraklı'daki kongreden sonra dikkatler şimdi, kongre bekleyen diğer ilçeler üzerine çevrilmiş gibi...
AK Parti Genel Merkezi, Çiğli, Aliağa ve Bayındır İlçe Başkanlığı konusunda ilçe teşkilatlarıyla sürdürdüğü süreci mutabakata bağladı.
Bu mutabakata göre, yarın gerçekleştirilecek Karşıyaka İlçe Kongresi'nde Tuncay Bozkurt üzerinde anlaşma sağlandı. Çiğli'deki tek aday ise Adnan Yılmaz.
18 Aralık'ta kongresi yapılacak Aliağa'da mevcut başkan Kazım Ulaş ile, 30 Aralık'taki Bayındır Kongresi'nde Necdet Yılmaz ile seçimlere gidilecek.
* * *
AK Parti Karşıyaka İlçesi'ndeki yeni yönetimini seçecek.
Kongreye 400 delege katılacak.
Karşıyaka Teşkilatı, kongrede Ulaştırma Bakanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ı ağırlayacak. İzmir'de sadece Karşıyaka'nın ilçe kongresine katılacak olan Bakan Binali Yıldırım, ilçeye verdiği önemi ortaya koyarken, bu ilgiye layık olmaya çalıştıklarını ifade eden İlçe Başkanı Tuncay Bozkurt, 2014 seçimlerine kararlılıkla hazırlandıklarının sinyallerini veriyor.
* * *
İki yılı aşkın süredir geminin kaptanlığını yürüten Av. Tuncay Bozkurt kongrede oluşturulacak yeni yönetimin Karşıyaka'nın hassasiyetleri ve ihtiyaçları ile örtüşeceğini vurguluyor ve devam ediyor: "Karşıyakalı olmaktan gurur duyduğumuz kadar ilçemizin sahip olduğu potansiyelin değerlendirilememesi bizi üzüyor. Yerel seçimlerde Karşıyaka'nın partimize göstereceği teveccühe güvenimiz tam. Seçimlere hazırlık aşamasında ve seçimler sonrasında Karşıyakalıyı hak ettiği noktaya taşıyacak bir yönetim kadrosuyla halkımızın karşısına çıkmayı hedefliyoruz."
* * *
Funda Özçoban, AK Parti'nin şimdiki Çiğli İlçe Başkanı ve 14 Ocak 2010 tarihinde atandığı görevini yarın genel merkezin belirlidiği Adnan Yılmaz'a devredecek.
Ve, Adnan Yılmaz'dan bir mesaj...
Yılmaz: "Genel merkezimizin takdiriyle tamamlanan sürecin sonucunda Çiğli İlçe Kongremiz şölen gibi bayram gibi olacak" diyor ve ekliyor:
"Bu kongrede seçilecek listeyi Sıddık Soysal ile birlikte hazırlayacağız."

bi dakka
Paradan ne haber?

Türkiye'de sinemalar paralı...
Tiyatrolar paralı...
Spor sahaları pahalı...
Özel okullar paralı...
Hastaneler paralı...
Su içmek, hava almak bile paralı...
Nedense bir tek halkımız parasız...
Onu da paralı yapmak için ise ortalıkta hiçbir gayret ve adam yok!

bir portre
Uğur Belger

1940 yılında Çanakkale'de doğdu. 1941 yılından itibaren İzmir'de yerleşik olarak yaşadı. İlkokul tahsilini İzmir'de, ortaokulu Kayseri Talas'ta, lise ve mühendislik lisans eğitimini İstanbul Robert Kolej'de, lisansüstü eğitimini de Gergia İnstitute of Technology Atlanta'da tamamladı. 1964 yılı sonundan itibaren 9 yıl İzmir'de Ege Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Yüksekokulu'nda öğrettim görevlisi olarak hizmet verdi, Serbest Proje Bürosu sahipliği yaptı. 1973 yılından itibaren fabrika müdürlüğü, üst düzey yöneticilik ile meslek hayatını sürdürdü. Evli, iki çocuk ve iki torun sahibidir. Halen şirket üst düzey yöneticiliği yapmakta, Dokuz Eylül Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak hizmet vermektedir. Ders notları "Yapı Yönetimi" başlıklı bir kitap olarak üniversite tarafından yayınlanmıştır. "Dünya'da Türk Olmak Zor" adlı inceleme kitabı İzmir Umay Yayınları arasında yer almıştır.

küpe
Gençlik parlak mutluluklar için, parlak bir çağdır.
Albert Camus

günün fıkrası

En çok sevdiği

Kazazede aylardır ıssız bir adada yaşıyordu. Şiiddetli bir fırtınadan sonra güzel bir kız fıçı üstünde yüzerek adaya çıktı. Kazazedeye: "Size uzun zamandan beri görmediğiniz bir şey getirdim" dedi.
Kazazede atıldı: "Sahi mi? O fıçının içinde sahiden şarap mı var?"



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA