• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rüya düğün hala hafızalarda! ERKİN USMAN

Rüya düğün hala hafızalarda!

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.07.2012, 00:00
Son günlerin dillerden düşmeyen Başak Varlıhan ile Akif Küçükbay'ın düğün töreni hafızalardaki yerini koruyor. "Orkide" markalı ürünleriyle sektörünün öncü kuruluşlarından olan Küçükbay A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı, İzmir'in önde gelen işadamlarından Ahmet Küçükbay ve Hatice Küçükbay'ın oğulları Akif Küçükbay ile Başak Varlıhan, Kaya İzmir Thermal&Convention'da düzenlenen muhteşem evlilik töreniyle yaşamlarını birleştirmişti. Ege Üniversitesi İktisat Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Başak ile Küçükbay A.Ş'nin Yönetim Kurulu Üyesi Akif Küçükbay'ın düğününe, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İzmir Valisi Cahit Kıraç katılmış, iş ve siyaset dünyasının ünlü isimleri de düğünde yer almıştı.
Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın kıydığı nikahın şahitliklerini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bakan Binali Yıldırım, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Özlem Döğerlioğlu Işıksungur ve Bilgiç Döğerlioğlu üstlenmişti. Törene Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül de davetliydi. Sağlık problemi nedeni ile törene katılamayan Cumhurbaşkanı Gül'ün gönderdiği zarif çiçek, çifte "yanınızdayım" mesajı vererek dikkatleri çekti.

MUTLULUĞUN FORMULÜ

Türk örf ve adetlerinde evliliğin çok önemli bir yeri olduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Arınç, çifte mutluluklar diledi. Konuşmasına espri ile başlayan Bakan Binali Yıldım ise, "Evlilik eskiden uzun ince bir yoldu ama artık günümüzde duble yol oldu. Evlilikte mutluluğun formülü 'peki' demekten geçer. Birbirinizi kırmamaya özen gösterin" dedi.
Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı gecede bin 500 davetli yer alırken, Ahmet Özhan, Aşkın Nur Yengi ve Grup Mecaz sahne aldı. Organizasyonuyla da dikkat çeken görkemli nikah töreninde masalar 3 bin 500 orkide ile süslendi. Kemancı kızlar ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün zarif çiçeği konukları coşkuyla karşıladı. Modist Hikmet Alcan, Ahmet Küçükbay'ı geceye hazırlarken, damat Akif Küçükbay Vakko'yu tercih etti. Organizasyonun mükemmel geçmesini sağlayan isim ise amca Halil Küçükbay'dı. Halil Küçükbay ile Mon Jardin'in sahibi Ali Deniz koordineli bir şekilde çalışarak muhteşem bir organizasyona imza attılar.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA