• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
KSK taraftarı tarihe geçti ERKİN USMAN

KSK taraftarı tarihe geçti

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.12.2012, 00:00
Karşıyaka taraftarının kulüp sevgisini, ateşli tribün desteğini, cefakarlığını Türkiye'de bilmeyen yoktur. Ne zaman, nerede, nasıl destek verileceğini en iyi onlar bilir ve tüm Türkiye'ye de bu konuda örnek olmuştur. Kimi zaman kötü giden bir maçı, tezahüratlarıyla zaferle sonuçlandırmış, kimi zaman verdikleri ilginç ve akıl dolu mesajlarla herkese örnek olmuştur.
* * *
Yeşil-kırmızı aşıkları yine, yeni bir oluşuma imza attı. 100. yılında yönetimin aksadığı, mali yönden tıkandığı bir anda devreye ustaca girip yönetime talip oldular. Cihan Büyükoral yönetiminin maddi konularda kitlendiği, futbolcuların kaçmak için sıraya girdiği bir dönemde, 1 milyon nakit parayla yönetime aday olduklarını açıkladılar. Ardından Büyükoral ve yönetimiyle masaya oturup onları da ikna ettiler. Şimdi görev camianın büyüklerinde. Hele, "Bizim derdimiz yönetime girmek değil. Bu girişimimiz camiayı belki hareketlendirir" diyerek tevazu gösteren davranışlarıyla gönüllere fethettiler. Taraftar görevini yine yaptı, camia büyükleri de yapmalı. İyi giden basketbol ve voleybol şubeye dokunmadan işleyişi sürdürmeli, futbolda dağılmaya yüz tutan takımı birleştirip yeniden rotaya oturtmalı. Bunun için haydi, tüm KSK'li büyükler görev başına. Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın yol göstericiliğinde oluşturulacak güçlü bir yönetimle vapur yeniden limana güvenli bir şekilde yanaştırılmalı...
* * *
Taraftarın Türkiye'de eşine benzerine rastlanmamış böylesine müthiş bir grişimine artık KSK Camiası'nda, "Ben o adamı sevmediğim için destek vermem" mazeretleri ortadan kalkmalı. Büyükoral yönetimine soğuk bakan Karşıyaka Belediyesi de artık yeşil-kırmızılı renkler için devreye girmeli. Eğer bu kulübü Azad Yeşil ya da kim kurtaracaksa onun etrafında birleşilmeli. Artık insanın doğduğu yer önemli değil. Doyduğu ve katkı verdikleri önemli.

hayattan
Çinlinin para torbası!

Bu yıl Aralık ayında 5 cumartesi, 5 pazar ve 5 de pazartesi var.
Bu, 824 yılda bir oluyor.
Çinliler buna "para torbası" diyor ve bu Çin ulemasının görüşlerine göre, bu para torbasını tüm dostlarınızla paylaşırsanız 4 gün içinde paraya kavuşursunuz.
Fheng Shui'ye göre paylaşmazsanız, fakir kalırmışsınız.
İster inan ister inanmayın. Haydi bakalım gönderelim gitsin...

ege'den
Ödemiş kitap bekliyor

Özkan Solmaz, Ödemiş Kaymakamlığı'nda araştırmacı olarak görev yapıyor.
Bu genç yöneticinin gönderdiği mesajı yayınlayıp, üzerimize düşen görevi biz de yerine getirelim.
İşte o mesaj:
"İlçemize bağlı beldelerde kitaplık ve okuma odaları oluşturmuktayız. Bölgemizdeki kurumların ve aydınlarımızın bu konuda duyarlı olduklarını ve yardımları esirgemeyecekleri düşüncesi ile desteklerinizi dört gözle bekliyoruz. 7'den 77'e tüm vatandaşlarımız için (okunmuş kitaplar da olur) şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz.
İletişim adresi: Özkan Solmaz. Ödemiş Kaymakamlığı Afet Bürosu. Telefon: 0232 545 31 50 veya 0232 545 47 72 GSM: 0 536 615 80 05.

küpe
Parayı kazanmadan harcamaya nasıl hakkımız yoksa, mutluluğu da üretmeden tüketmeye hakkımız yoktur.
Bernard Shaw

günün fıkrası

Eşiniz içer mi?

Kadın kuaförde makyajını yapan güzellik uzmanına dönüp sordu:
"Yaptığınız makyaj bitince kocam benim güzel olduğumu düşünecek değıil mi?" diye sordu.
"Sanırım..." dedi makyaj uzmanı, ardından ekledi:
"Eşiniz hala sürekli içiyor değil mi?"

laflama
Size "Senden elektirik alamadım" diyenlere
"Mühim değil ben gaz lambasıyla büyüdüm zaten" yanıtını verin!
 Eşeğe altın semer vursan artık eşek değil, beyefendidir!
 Kısa çöp, uzun çöp ne fark eder? Önemli olan mert olmak, dürüst olmak, yürekli olmak!
 Kalem kaşlı bir kızdı. Ne okuması var, ne de yazması. Hala eline kalem almadı misal!
 Kardeşin duymazsa, el oğlu vallahi billahi maytap geçer!
 Oğluma 'Büyüyünce ne olacaksın' diye sordum.
"Her devrin adamı olacağım baba" demez mi?
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA