• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu hakemlerin niyeti Kaf-Kaf’ı yok etmek mi? ERKİN USMAN

Bu hakemlerin niyeti Kaf-Kaf'ı yok etmek mi?

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.01.2013, 00:00
Bu köşeden sesleniyorum: "Kaf-Kaf'ı düşürecekseniz bilelim, çocuklar oynamasınlar, dükkanı kapatsınlar."
Manisaspor 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Karşıyaka maçını 1-0 kazandı, kutlarız. Ama maç esnasındaki hakem hataları Kaf-Kaf'ların canını yaktı. Bu sadece bir maça ait olsa, "Eyvallah" diyecek, sineye çekeceğiz. Hakemlerin KSK'yi yok etmeye çabaladıkları artık ihtimal değil, kesinlik kazandı gibi geliyor. Çünkü bir takım son 6 maçında hep hakem hatalarıyla puan kayıplarına uğruyorsa bu işin içinde bir iş var demektir. Eğer Karşıyaka kurban seçildiyse bilelim ve bu gençler boşuboşuna ligde başarı mücadelesi vermesinler.
***
Çaykur Rize maçında Kalu eliyle düzeltip golü attı, kendisi de utandı ama hakem golü saydı, KSK yenildi. Maçın hakemi Serkan Çınar...
Adanaspor deplasmanında Banahene kontratakta topu götürüp harika bir gol gol attı, "Elle götürdün" diye uydurdular, bal gibi golü saymadılar. Adana takımına bir de penaltı icat ettiler, Kaf-Kaf yine tuş.
Kayseri Erciyes maçında Banahene'ye yapılan açık penaltıya göz yumuldu, yine puanlar uçtu gitti.
Kartal maçında son dakikada faul uyduruldu, uzatmada gol oldu, yine hüsran.
Son Manisa karşılaşmasında Karşıyaka'ya A2 takımından gelen Battal'ı düşürdüler, açık penaltıyı hakem Özgür Yankaya görmezlikten geldi. Yazık ve de günah değil mi?
***
Karşıyaka biliyorsunuz mali darboğazdan geçiyor. Toplanan küçük paralarla takım yönetici, esnaf, teknik heyet, futbolcu ve taraftarların katkılarıyla ayakta durmaya çabalıyor.
İzmir'de 26 milletvekili var, birinden İzmir takımlarına can simidi uzatılmıyor, İzmir takımları için en ufacık bir çabaları yok, ya da biz bilmiyoruz.
KSK Teknik Direktörü Cihat Arslan'ın, "Alın terimizin karşılığını alamıyoruz, fedakarlıklarla lige devam ediyor, çabamızı, hakkımız olan puanlarla sonlandıramıyoruz. Bu işin içinde sadece spor değil, siyaset de var. Sürekli hakem hatalarıyla boğuşuyoruz" feryadını artık herkes duymalı.
Borç içinde yüzdüğü bildirilen Çaykur Rizespor, Türkiye'nin en ünlü teknik direktörlerinden Mustafa Denizli'yi göreve getiriyor, büyük transferler yapıyor. Herkes soruyor, "Paranın kaynağı nereden?" diye. Samsunspor da öyle. Cihat Arslan'a hak vermemek elde değil. Ey hakemler... Kıymayın 100 yıllık kulübe...

kentten
68'li İktisatçılar İzmir'de buluşuyor

Onlar bir dönem Türkiye'ye damga vurmuşlardı. Şu ünlü 68'liler hareketinin önderleridir bunlar. 68'lilerden İktisat mezunları 25 0ocak 2013 cuma günü saat 19.00 da tekrar bir araya geliyorlar. Buluşma yeri sürpriz bir mekan... 68'liler anılarını tezaleyecek, birlik ve beraberlik mesajı verecekler.
İletişim için telefon numaraları de şunlar:
Zeki Babaoğlu: 0532 494 94 94, Recai Acar: 0542 434 77 46, Ünal Baysal: 0532 322 27 42, Eren Gevgeli: 0532 317 94 94 ve Hüsnü Oral: 0535 284 45 32.

küpe
Dünya terzi dükkanı, ölçüyü veren gider.
Vachel Lindsay

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA