• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
AK Gençlik İzmir’de tam gaz ilerliyor ERKİN USMAN

AK Gençlik İzmir'de tam gaz ilerliyor

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.05.2013, 00:00
İzmir'de ilginç bir çıkış: AK Gençlik tırmanışta...
Bu atılımın başında, siyaset yüklü bir aileden gelen Bilal Kırkpınar var.
Bilal Kırkpınar AK Gençliğin atılımını şöyle tanımlıyor:
"Gençlik Kollarımız tüm ilçelerimizde, üniversitelerde, her yerde teşkilatlanmasını tamamlamış durumda. Teşkilatımız genel olarak bilgi birikimi yüksek, yere basan genç arkadaşlardan oluşuyor. Üniversitelerde birlikte çalıştığımız kulüp ve toplulukları ele alırsak, İzmir'de çok ciddi rakamlarda nitelikli bir genç kadro tüm heyecanı ve azmi ile AK Parti'yi seçimlerde zafere taşıyacaktır. Her ay tüm ilçelerimizde eşzamanlı olarak kurduğumuz üye stantları ile inşallah daha da genişleyeceğiz."
***
Bu atılımın bir ucunda da, AK Parti İzmir Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Erol Kaya var.
Şimdi, Erol Kaya'yı dinleyelim. Kaya diyor ki:
"AK Parti'nin millete hizmet yolundaki dava şuuru, gençlere daha fazla anlatılmalı. İçinden geçtiğimiz bu hassas süreçte çözüme çok yaklaşıldığını görüyoruz. Sağduyu içinde, tahriklere kapılmadan yola devam edilecek. Karar ve azmimiz bu yönde..."
İzmir Milletvekili Aydın Şengül ise, AK Parti'nin gençlere çok önem verip çok şeyler beklediğini ifade ediyor ve ekliyor:
"Her şey gelip geçici, samimi olursanız, oturduğunuz koltukların ve aldığınız işin hakkını verirseniz, bunun karşılığını mutlaka alırsınız."
Yine bir İzmir Milletvekili Hamza Dağ da görüşünü şöyle dile getiriyor:
"Gençlik Kolları'nda siyaset gerçekten zor. Hayatınızı kurarken, birçok alanda mücadele ederken, vakit ayırıp ülke meselelerine kafa yormak, bu yolda fedakarlık yaparak görev üstlenmek, her babayiğidin harcı değil. Ama bu zoru başarırsanız, gençlerin bu ülkede siyasete olan ilgisi artarsa çok daha güzel noktalara geliriz."

kentten

Konak Derneği yeni projeler peşinde!

İzmir Kent Federasyonu, İzmirlilik bilincini geliştirmek, kent kimliğini korumak ve yaşatmak amacıyla kuruldu.
Konak İzmirliler Derneği de, bu Federasyonun önemli bir parçası.
Konak İzmirliler Derneği'nin olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek listenin sunulduğu Genel Kurul'da derneğin yeni dönem başkanlığına Çağrı Gruşçu seçildi.
İzmir Kent Federasyonu Genel Başkanı Turgay Yokuş bu gelişmeler karşısında şöyle diyor:
"İzmirliler Derneği ile başlayan ve farklı ilçelerdekiler ile birlikte Türkiye'nin birçok ilinde de çeşitli yapılanmalara devam ediyoruz. İzmir'in en büyük merkez ilçelerinden Konak'ta önemli görevler üstlenecek durumda olan bir derneğiz. O nedenle yeni dönemde oluşan Yönetim Kurulu'nun öncelikle proje tabanlı çalışmalar ile başarıya ulaşacağına inanıyorum. İzmir Kent Federasyonu ve üye derneklerimiz, 'İzmirliyim' diyen, İzmir için görev edinmek isteyen her vatandaşımıza kapısını açmıştır."
Konak İzmirliler Derneği'nin, yeni dönem başkanlığına getirilen Çağrı Gruşçu anlatıyor:
"Bu yeni süreçte ilk olarak özellikle kurumsallaşmanın önemli olduğunu düşünerek hareket edecek bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Güçlü bir kurum kimliğinin sadece bize değil bizden sonra gelecek yönetimlere de kolaylık sağlayacağını unutmamak gerekir."
Konak İzmirliler Derneği'nin Yönetim Kurulu şöyle:
Gürol Şık, Nur Erdemli, Coşkun Keskiner, Beşir Avcı, Gönül Demirel, Nurten Serhadbeyi, Kıvanç Dinçsalman, Osman Ödkem, Feyzi Sürücüoğlu, Haluk Vural, Hami Torcu, Nazife Öztürk.

küpe

Abideye layık olanların, abideye ihtiyacı yoktur.
Hazlitt

günün fıkrası
Ne olacak?

Deneme atlayışları yapmakta olan paraşütçüler birer birer atlıyordu. Kapının önünde ilk defa deneme yapacak olan korkak paraşütçü komutana sordu:
"Ya açılmazsa?"
Beriki omuz silkti.
"Ne olacak, o zaman ilk önce sen inersin..."

laflama
* Türkiye'de 2 günde 1 kadın öldürülüyormuş... Kadınları katleden erkekleri kınayarak sorayım; peki ülkemizde kaç erkek kadın kahrından ölüyor? Onu da söyleyin yahu!
* Bazen evlenmeyen kızları küçümsemek için "Evde kalmış kız" deriz. Ama o kızlar eş bulmak için diskoya, bara gittiğinde adını çıkarırız. Eee kızlar gezip tozmayacak, evde kalarak nasıl kendilerine koca bulacaklar?
* Çare sizseniz, fare sizsiniz. Bir kedinin sizi ham etmesini bekleyeceksiniz!
* Anton Çehov fare severmiş... O da bir şey mi ? Ben de peynir seviyorum... Bir kilo peynir olmuş bilmem kaç lira... Alamıyorum!
İbrahim Ormancı'dan

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA