• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Her keseye uygun spor okulları ERKİN USMAN

Her keseye uygun spor okulları

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.06.2013, 00:00
Türkiye'nin önemli spor kulüplerinden birisi olan Bostanlıspor, yaz sezonu için 'herkese ve her keseye uygun spor okulları' açıyor. Bostanlıspor, yaz spor okullarının yanı sıra 'Yaz spor ve sanat kampı' ile gece yetişkinler tenis okulunu da faaliyete geçirdi.
Yarın başlayacak ve Temmuz, Ağustos aylarında da devam edecek olan Bostanlıspor Yaz Spor Okulları ile Yaz Spor ve Sanat Kampı'yla ilgili açıklama yapan Bostanlıspor Yönetim Kurulu Başkanı Avni Erboy, şunları söyledi:
"Amacı akademik antrenörler eşliğinde tüm kesimlere çeşitli branşlarda spor yaptırmak olan Bostanlıspor olarak gelen yoğun talep doğrultusunda 8 branşta yaz spor okulu açma kararı verdik. Bunlar başta yüzme ve futbol olmak üzere aikido, tenis, beyzbol, ragbi, amerikan futbolu. Yüzme okulumuz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'ne ait olan olimpik yüzme havuzunda, diğer branşlarımız Bostanlı'daki Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapılacak. Spor okullarımızda akademik kariyeri olan, diplomalı antrenörlerimiz görev alacak. Kayıtlarımız başladı. Ayrıntılı bilgiyi www.bostanlispor.com resmi web sitemizden ve 0544 7351912 numaralı telefonumuzdan alabilirsiniz."

Sosyal etkinlikler nerede?
Bu yıl ilk kez Bostanlı Sanat Merkezi ile işbirliği yaparak, tam gün spor ve sanat kampı açtıklarını da sözlerine ekleyen Erboy, "Kulübümüzde spor faaliyetleri yapacak olan öğrenciler, Bostanlı Sanat Merkezi'nde tiyatro, resim, drama, dans, gitar, bale, hobi çalışmalarına katılacak. Yeteneklerine göre de çalışmalar yaptırılacak. Spor olarak da haftada 2 gün yüzme, basketbol, tenis, aikido ve çocuk oyunları (sek sek, mendil kapmaca, yakan top) öğrenecekler. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı da kafemizde verilecektir" dedi.

Karnesi pekiyi olana okul bedava
Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "Sosyal sorumluluk projemiz içinde yer alan çalışkan öğrencilere bu yaz tatilinde bir sürprizimiz oluyor. Karnesi tamamen pekiyi olan öğrenciyi spor okullarımızda bir ay süresince ücretsiz ağırlayacağız. Tamamı pekiyi olan karnesini Bostanlıspor'a getiren öğrenciler, yüzme dışındaki spor okullarımızdan ücretsiz yararlanacak" diye konuştu.
Erboy şöyle devam etti:
"Bostanlıspor olarak gelen yoğun talep doğrultusunda 8 branşta yaz spor okulu açma kararı verdik. Bunlar başta yüzme ve futbol olmak üzere aikido, tenis, beyzbol, ragbi, amerikan futbolu olacak. Yüzme okulumuz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait olan olimpik yüzme havuzunda, diğer branşlarımız Bostanlı'daki Gode Cengiz Spor Tesislerinde yapılacak. Spor okullarımızda akademik kariyeri olan, diplomalı antrenörlerimiz görev alacak. Kayıtlarımız başladı."
Erboy, İzmir Gazeteciler Cemiyeti, TSYD üyeleri ve sarı basın kartı mensuplarının çocuklarına kendi tesislerindeki spor okullarında yüzde 50 indirim yapacaklarını, ayrıca ekonomik durumu iyi olmayan, çalışkan ve yetenekli öğrencilerden de ücret almayacaklarını söyledi.

Çalışanlara gece tenisi okulu

Bostanlıspor, Gode Cengiz Spor Tesisleri kortlarını aydınlatarak, yetişkinlere gece tenis oynama olanağı da sağladı. Bu konuda +18 Akşam Tenis Okulu'nu faaliyete geçiren yeşil kırmızılı Karşıyaka kulübü, akşam tenis oynamak isteyenlere de kortları açıyor. Üstelik raketi olmayana raket, topu olmayana da top veriyor. Başkan Erboy, "Bu faaliyetlerimiz Karşıyaka Belediyesi ile ortaklaşa yapılıyor. Belediye Başkanımız, aynı zamanda kulübümüzün onursal Başkanı Cevat Durak'ın halkımıza hizmetidir. Tesislerimizde 7'den 77'ye herkes spor yapabilir. Bu olanaklarımız mevcut" dedi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA