• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dünya Zarafet Güzeli AKP Karşıyaka’da aday ERKİN USMAN

Dünya Zarafet Güzeli AKP Karşıyaka'da aday

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.11.2013, 00:00
1998 yılında Mrs. Globe yarışmasında Dünya Zarafet Güzeli seçilen ve Miss Model Türkiye ve dünya organizasyonlarında moda koordinatörü olarak görev alan Pınar Güney, "Yıllardır dünyanın birçok ülkesi ile diyalog halindeyim. Hanife Çetiner ve Zuhal Yorgancıoğlu'nun yolunda ilerlemeyi hedefliyor ve gelecek nesillere Haute Couture sanatını sevdirmeyi amaçlıyorum" diyor ve ekliyor:
"Ama bütün bunların yanında ülkeme ve kentime siyaset yolu ile hizmet etme hevesim var. Bunun için de Karşıyaka Belediye Başkanı olarak halkıma hizmet etmeyi kararlaştırdım ve başvurumu yaptım. Şimdi Ankara'dan yapılacak atamayı bekliyoruz. Umutluyum."
* * *
AK Parti Karşyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli:
"Pınar Güney'in belediye başkanlığına aday adaylığı için başvurusunu aldık. Dosyasını işleme koyduk. Biz yönetim olarak her aday adayımıza eşit mesafadeyiz. Pınar Güney'in aday adaylığını da aynı sevgi ve saygı ile karşılıyor, başarılar diliyoruz."

kentten
Bu kampanyaya dikkat!

Bornova Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri, aldıkları 'Suflörsüz Eğitim'in hakkını veriyor. Öğrenciler LÖSEV ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın belirleyeceği bir okuldaki akranları için oyuncak topluyorlar. Öğrenciler Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında başlattıkları kampanya ile oluşturdukları "Oyuncak Kutusu"nda kullanmadıkları oyuncakları biriktirdikten sonra elden geçirerek gereksinimi olanlara dağıtacaklar...
Kampanyaya başlatan öğrenciler öncelikle kendilerinin kullanmadıkları, ya da küçük onarıma gereksinim duyan oyuncaklarını kendi elleriyle yaptıkları ve süsledikleri 'Oyuncak Kutusu'nda biriktirmeye başladılar.

İzmir'in Konyalıları Afrika'da kuyu açıyor
İzmir'de faaliyet gösteren Konya Hasanşeyhliler Derneği, Mehmet Devebacak ve Ayşe Devebacak'ın hayratı olarak Orta Afrika ülkesi Çad'da ilk su kuyusunu açmak üzere; konusunda deneyimli uluslararası bir hayır kuruluşu olan 'Cansuyu' ile sözleşme yaptı.
İkinci kuyunun açılması ile ilgili çalışmaların da son aşamaya geldiğini bu arada fısıldayalım.
***
Konyalılar Federasyonu başkan yardımcısı ve Konya Hasanşeyhliler Derneği genel başkanı Ali Devebacak'a gelişmeleri sorduk. O da yanıtladı...
Ve dedi ki:
"Dünyanın farklı ülkelerinde, özellikle de Afrika'da yaşanan su sorununa, derneğimiz ve ilgili kurullarımız olarak açtığımız ve açacağımız su kuyuları ile çözüm üretmeye çalışıyoruz. Dünyada her gün, beş bine yakın çocuk sağlıksız koşullar ve kirli sulardan kaynaklanan hastalıklar nedeniyle hayatını kaybetmektedir. Susuzluk ve kuraklık nedeniyle bir bardak temiz suya muhtaç bu mazlum insanlar, kendi çocuklarının da içinde yüzdüğü, köylerine kilometrelerce uzak mikroplu gölet sularını hayvanlarla birlikte içiyorlar. Bu acı tablolar yüreğinizi burkuyor, gözlerinizi yaşartıyorsa sizler de bağışta bulunarak Afrika'da bir su kuyusu hayratı yapabilirsiniz."

küpe
Aşk, aşıklara şarabın sarhoşlara yaptığı tesiri yapıyor.
Lesage

günün fıkrası
Gerekçe

Bir azılı hırsız, çaldığı otomobille yakalanmıştı. Komiser sordu:
"Bu otomobili neden çaldın?"
"Çalmadım komiserim. Bu otomobil mezarlık yolu üzerinde bomboş duruyordu. Ne bileyim, sahibi ölmüştür diye düşündüm."


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA