• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
HÜSEYİN KOCABIYIK

CHP'LİLERE TALİMAT: TIPIŞ TIPIŞ OY VERECEKSİNİZ!

huseyin.kocabiyik@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.07.2014, 00:00
İzmir'in zavallı CHP'lileri... acınacak hallerine bir yenisi daha eklendi. Önce cumhurbaşkanı adayı olarak önlerine bir İslamcı kökten CHP karşıtını çıkardılar; o laiklik, çağdaşlık gibi kavramlar konusunda burnundan kıl aldırmayan, afra tafrasından geçilmeyen İzmirli CHP'liler tam bir ilke ve ahlak sınavıyla karşı karşıya bırakıldılar.
Şimdiden söyleyeyim ve kimse kusura bakmasın, bu İzmir'in CHP'lileri hakikaten beni çok şaşırtıyor, sergilenen iki yüzlülük, omurgasızlık, ilkesizlik tek kelimeyle tiksindirici.
Düne kadar laiklik, irtica, Atatürk ilkeleri diye yeri göğü inleten bu insanlar şimdi pişmiş kelle gibi sırıtarak bir İslamcı adaya oy vermeye hazırlanıyorlar.
Daha ilginç olanı CHP'nin genel başkanı İzmirli CHP'lilerin İslamcı adaya oy vermeme ihtimaline karşı onlara sert bir ültimatom veriyor:
"Tıpış tıpış sandığa gidecek ve oy vereceksiniz".
Hadi bakalım, sair zamanda kendisi dışında herkese külhanbeylik yapan İzmir'in CHP'lileri...
Erkekseniz vermeyin Ekmeleddin Bey'e!..
Sizi somun laikleri sizi...

"İNADINA EKMELEDDİN"

2009 yılında dünyanın neresinde olsa büyük skandal sayılacak bir olay yaşadı İzmir. Belediyenin kontrolünde olan içme suyu şebekesinden akan suda insan sağlığına zarar verici ölçüde arsenik olduğu belirlendi.
Kimsenin umurunda olmadı, bu şehrin belediye başkanının hiç yüzü kızarmadı, bu şehrin solcu aydınları utanmazca sessiz kaldılar, bu şehrin sivil toplumu sanki hiç böyle bir olay yaşanmamış gibi davrandı.
Bazı CHP'liler ise ne kadar iyi CHP'li olduklarını göstermek için "arsenikli suyu sek içeceğiz" şeklinde patalojik sözler sarf ettiler.
Şimdi bu olayı niye hatırlattım?
Ben İzmir'in CHP'lisine asla güvenmem, arsenikli suyu sek içen adam dinci Ekmeleddin'e haydi haydi oy verir.
Bir de "tıpış tıpış" talimatı varken üstelik.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA