• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ALİ KOCATEPE

Ufukta yeni heyecanlar

ali.kocatepe@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.07.2016, 00:00
17 yaşında başladı meslek hayatım.
Daha İzmir Atatürk Lisesi öğrencisiyken.
Hem kurduğumuz orkestrayla konser vererek, hem radyo programı yaparak, bir yandan da Yeni Asır'da müzik köşesi hazırlayarak cep harçlığımı çıkarıyordum.
Mesleklerim hep müzik merkezli oluyordu.
1981-1988 arası Gelişim Yayınları'nda Erkekçe Dergisi'nin yazı işleri müdürlüğü ile profesyonel gazetecilik, 1988-1992 arası Anadolu Yayıncılık'ta Genel Müdürlük, 1993'te bir yıl boyunca Show Radyo'da yayın yönetmenliği yaptıysam da müzik üretmeye hiç ara vermedim 1973'te kurduğum "Bir Numara Müzik ve Film yapım Şirketi"yle ilişkimi de bugüne kadar hiç koparmadım

Organizasyon yapma, konsept yaratma ve proje üretme konusunda yeteneklerimi 50 yıllık profesyonel iş hayatımda sadece hatır işlerinde devreye soktum.
Bir çok ilkte, yenilikte, sayısız etkinlikte gizli kahraman olmayı tercih ettim Geçenlerde bir profesör arkadaşımla sohbet ederken müzik sektörünün içinde bulunduğu kriz gündeme geldi ve "Niye profesyonelce organizasyon yapma ve proje üretme işine girmiyorsun?" diyerek beni uyardı. Aynı soruyu günlerce ben kendime sordum ve kararımı verdim.
Artık yeni ufuklara yelken açacağım.
Sürekli sığ sularda yüzenlerin yanından kopup, yenilik arayanlara, fark yaratmak isteyenlere yardımcı olacak, onlara hizmet vereceğim

İlk işim logomu hazırlamak ve fikrimi genç beyinlerle paylaşmak oldu. Hepsinden aldığım destekle kollarımı sıvadım ve marka olarak da 50 yılda beni ben yapan adımı kullandım. Sınırım yok.
Bunca deneyim ve birikimle herkes ve her kurum için plan yapmaya hazırız ve hayalleri gerçekleştirebiliriz. En popüler olanlardan, yüzlerce isimsiz genç yeteneklere, her sanat dalından sayısız sanatçılara ulaşma şansımız var.
Kongre, konferans, balo, konser, nişan, düğün, kurumsal davet, bayi toplantısı, açılış, lansman ve kutlamalar için özel konseptler hazırlıyoruz.
Şarkı mönülerimiz var. İsteğe göre şarkı da besteliyoruz, jingle da yapıyoruz. Sevdiğiniz için onun adına bir şarkı da sipariş edebilirsiniz

Bayram dinlenerek geçti. Yıllardır bayram öncesi ve sonrası yollara düşmek ızdırabından uzak durmaya çalışıyorum.
Trafik terörü yine boş durmadı ve yüzlerce kaza onlarca can aldı. Avrupa Kupası maçlarıyla oyalandık ama onlar da tat vermedi. Bu akşamki Fransa Portekiz finali de eminim keçi boynuzu tadında olacak. Milli takımların formsuzluğu ve yıldız oyuncu eksikliği sanırım en büyük etken.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA