• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bi’ Dünya Magazin ÇAĞRI ZORER

Bi' Dünya Magazin

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.12.2016, 00:00

Brad Pitt şatosunu satıyor

Angelina Jolie ile boşanma davası süren ünlü aktör Brad Pitt 2008 yılında satın aldığı Miravel şatosunu satma kararı aldı.
Maddi olarak oldukça iyi durumda olan Pitt'in bu kararının altından yine Angelina Jolie aşkı çıktı.
Aktöre yakın olan kaynaklara göre; Miravel Şatosu Brad Pitt'e eski eşini hatırlattığı için satma kararı aldı.

50 milyonluk daireyi paylaşamıyorlar

Amerikalı şarkıcı Justin Timberlake eşi Jessica Biel ile lüks bir daire almaya hazırlanıyor. New York'ta beğendikleri dairenin fiyatı ise tam 50 milyon TL. Fakat dairenin başka bir talibi daha var; oyuncu Alec Baldwin. İki ünlünün de daireyi çok istediği ve satın alabilmek için fiyatından fazla verecekleri söylenenler arasında.

Sinemadan gerçek hayata uyarladı

Avustralyalı ünlü oyuncu Nicole Kidman'ın evlat edineceği üçüncü çocuk Hintli olacak. Son filmi 'Lion'da, Hintli bir çocuğu evlat edinen Avustralyalı bir kadını canlandıran Kidman, oynadığı rolden oldukça etkilenmiş ki, Hindistan hükümetine başvuruda bulunurak evlat edinme işlemlerine başladı. Kidman ikisi biyolojik toplam dört çocuğa sahip.

Thomas Edison beyazperdeyi aydınlatacak

Amerikalı mucit Thomas Edison'un 1880'lerin sonunda George Westinghouse ile arasındaki rekabeti anlatacak filmin çekimleri başladı. Edison'u canlandıracak isim ise, Sherlock Holmes ve Dr. Strange karakterlerine hayat veren başarılı aktör Benedict Cumberbatch. Filmin vizyon tarihi ise henüz belli değil.

Thom Yorke'un 'ilhamı' kansere yenik düştü

Dünyaca ünlü İngiliz alternatif rock grubu Radiohead'in solisti Thom Yorke'un 23 yıllık hayat arkadaşı ve şarkılarına ilham veren Rachel Owen yaşamını yitirdi.
Oxford Üniversitesi'nde akademisyen olan 48 yaşındaki Owen, kanserle mücadelesine pazar günü yenik düştü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA