• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ünlüler Paris’e akın etti ÇAĞRI ZORER

Ünlüler Paris’e akın etti

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.03.2017, 00:00

Geçtiğimiz gün Paris'te düzenlenen Valentino defilesine ünlüler cephesinden ilgi büyüktü. Kate Mara, Emily Ratajkowski, Katheryn Winnick, Olivia Palermo gibi isimler defileyi canlı takip edebilmek için Paris'e geldi.
Ünlüler sosyal medya hesaplarında bol bol Paris fotoğrafları paylaştı.

İHEARTRADİO MÜZİK ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Geçtiğimiz gün Kaliforniya'da düzenlenen törenle 2017 iHeartRadio Müzik Ödülleri sahiplerini buldu. Aday listesinin Ocak ayında açıklandığı geceye en çok adaylıkla (21) gelen Drake olmuştu. 'En İyi Kadın Şanatçı' ödülünü kazanan yine değişmedi ve Adele oldu. 'En İyi Erkek Şanatçı' ödülü ise Justin Bieber'a gitti. 'En İyi Şarkı' ödülünü alan Justin Timberlake yaptığı konuşma ile en çok alkış alan sanatçı oldu

KATY PERRY'DEN YENİ KLİP

Geçtiğimiz hafta Orlando Bloom ile ayrıldıklarını duyuran Katy Perry, yeni klibiyle sosyal medyada gündem oldu. 'Chained To The Rhythm' adlı parçanın klibi 50 milyon izlenme barajını geçti.
Çekimleri 3 gün süren klip müzikseverler tarafından oldukça beğenildi.

EMMA WATSON FEMİNİZMİ ANLATTI

16 Mart'ta vizyona girecek olan Beauty and the Beast filminin başrol oyuncusu Emma Watson Vanity Fair'a verdiği cürretkar pozlar nedeniyle eleştirildi. Hollywood dünyasında feminizm savunucusu olarak tanınan Watson, "Verdiğim pozların feminizm ile ne alakası var anlamıyorum. Bu yüzden eleştirileri de anlayamadım. Feminizm kadınların özgürlüğünü ve seçme hakkını savunur, kadınları ezmek için kullanılmaz.
Benim göğüs dekoltemin bunlarla ne alakası olabilir?" diyerek eleştirilere cevap verdi.

VANESSA KİRBY, GÖREVİMİZ TEHLİKE KADROSUNA GİRDİ

1996 yılında büyük bir gişe başarısı kazanan Görevimiz Tehlike serisinin 6. filmi için oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Vizyon tarihi 27 Temmuz 2018 olarak açıklanan 6. filmde Tom Cruise'un yanı sıra The Crown dizisinin başarılı oyuncusu Vanessa Kirby de yer alacak. Güzel oyuncunun rolü hakkında detaylar henüz bilinmiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA