• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Angelina’nın gizemli sevgilisi ÇAĞRI ZORER

Angelina'nın gizemli sevgilisi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.03.2017, 00:00

Brad Pitt ile sancılı bir boşanma süreci geçirdikten sonra çocukların velayetini zorlukla alan Angelina Jolie, eski hayatına dönüş sinyallerini vermeye başladı.
6 çocuğuyla Kamboçya'ya giden güzel oyuncu ilk kez bir erkekle görüntülendi.

YÜZLERİ GÜLÜYORDU

Yanındaki gizemli kişiyle otelden çıktıktan sonra Siem Reap kentinde alışverişe çıkan çiftin yüzleri gülüyordu. Bu gizemli kişiyi çocuklarıyla da tanıştıran Angelina Jolie için "Brad Pitt'e ihtiyacı olmadığını ispatlamak için yapıyor" denildi. Radaronline'a konuşan çifte yakın bir kaynak ise "Brad bu görüntüleri görünce ortalığı dağıtacaktır. Çünkü, Angelina çocukları hem babalarına göstermiyor hem de onları alıp dünyanın bir ucuna götürüyor.
Tanımadığı bir adam çocuklarına ıvır zıvır alıp hediye ediyor. Brad bunu kabul etmeyecektir" dedi.

CARA DELEVİNGNE YENİ SAÇIYLA PARİS'TE


Kariyerine modellik yaparak başlayan ve son yıllarda önemli filmlerde rol alan Cara Delevingne, Paris'te görüntülendi.
Saçlarını platin sarıya boyayan ünlü model yeni imajıyla sosyal medyadan olumlu tepkiler aldı. 2018'de iki filmi vizyona girecek olan Delevinge oyunculuk kariyerinde hızla ilerliyor.

KÜÇÜK BEYONCE DAHA PAHALI GİYİNİYOR

Geçtiğimiz ay ikiz bebeklere hamile olduğunu açıklayan Amerikalı şarkıcı Beyonce, kızı Blu Ivy ile birlikte 'Güzel ve Çirkin' filminin Los Angeles galasına katıldı. Anne-kız seçtikleri kıyafetleri ile ne kadar uyumlu olduklarını sosyal medyadan paylaştıkları fotoğraflar ile gösterdiler. Ayrıca Blu Ivy'nin üstündeki elbisenin 26 bin dolara satılan bir Gucci'nin yeniden düzenlenmiş hali olduğu iddia edildi.

GÜZEL VE ÇİRKİN'İN GALASINDA BİR PRENSES


Ülkemizde 17 Mart 2017'de vizyona girecek olan, başrollerini Emma Watson ve Dan Stevens'ın paylaştığı Güzel ve Çirkin filminin galası Hollywood The El Captain Tiyatrosu'nda gerçekleşti.
Galaya katılan ünlüler birbirinden renkli görüntülere imza atarken gecenin yıldızı zerafetiyle bir prensesi andıran Emma Watson oldu.

​BİNBİR SURAT TİLDA SWİNTON


Üstlendiği rollerde birbirinden farklı karakterlere bürünen ve filmlerinde fiziksel olarak büyük değişim göstermesiyle tanınan Oscar ödüllü oyuncu Tilda Swinton, son filminde de tanınmaz bir kılığa girdi. Suspira adlı film için erkek bir karakteri canlandıran aktristi görenler tanıyamadı.

LORDE'DEN YENİ KLİP

2013 yılında Royal adlı şarkısı ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapıp iki Grammy ve birçok ödül kazanan Lorde yeni albümü olan Melodrama'dan ilk klibini yayınladı. Green Light adlı parçasına çekilen klibin yönetmenliğini Grant Singer yönetti.
20 yaşındaki güzel şarkıcı yeni klibi için "Karmaşık, komik, hüzünlü ve keyifli" yorumunda bulundu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA