• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kardeşinin izinden gitti ÇAĞRI ZORER

Kardeşinin izinden gitti

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.05.2017, 00:00

İngiliz oyuncu ve model Cara Delevingne'nin ablası Poppy Delevingne de kız kardeşi gibi podyumlardan beyazperdeye adım attı.
Ülkemizde de vizyona giren Kral Arthur:
Kılıç Efsanesi filminde rol alan güzel model, oyunculuğu ile de izleyenlerden tam not aldı. Filmin Londra galasında kırmızı halı geçişinde en çok ilgi gösterilen isimlerden biri olan 31 yaşındaki Delevingne, giydiği turkuaz rengi elbiseyle herkesi büyüledi.

Kylie Jenner

Geçtiğimiz ay Tyga ile olan ilişkisine son verip kısa bir süre sonra rapçi Travis Scott ile birlikte olan Kylie Jenner, yeni ilişkisinde hızlı ilerliyor. Travis Scott'un ailesi ile tanışan Kylie Jenner'ın yakın çevresi, Kylie'nin bu kararına anlam veremedi. Bu kadar kısa sürede Scott'un ailesiyle tanışması güzel yıldızın bu ilişkide ne kadar ciddi olduğunu gösterdi. Tyga ile yaşadığı sorunlar ve eski sevgilisinin dolandırıcılıkla suçlanması Jenner'ı oldukça yıpratmıştı.

Karşınızda Bayan Amerika

Her yıl düzenlenen Miss America güzellik yarışması geçtiğimiz gece Las Vegas'ta gerçekleşti.
Her eyaletten bir adayın katıldığı yarışmada birbirinden güzel 50 aday jüri ekibini güzellikleriyle etkilemeye çalıştı.
Son 3'e kalan isimler açıklandıktan sonra kazanın açıklanacağı an adaylar nefeslerini tuttu.
Columbia eyaletinden Kara McCullough'un birinci olduğu gecede Afro-Amerikalı bir aday Bayan Amerika seçilmiş oldu. İkinci Minnesota eylatinden Meredith Gould olurken, üçüncü New Jersey eyaletinden Chhavi Verg oldu.

Rekor kırdı ama beğenilmedi

Amerikalı şarkıcı Katy Perry hip hop grubu Migos ile düet yaptığı 'Bon Appetit' adlı şarkısının klibini yayınladı.YouTube'da yayınlanan klip 24 saat içinde 10 milyon görüntülenmeye ulaşarak yeni bir rekor kırdı ama eleştirilerden kurtulamadı.
Klipte güzel şarkıcının tencerede haşlanıp una bulanması izleyenler tarafından hoş karşılanmadı. Birçok olumsuz yorum ve tepki alan klip yine de izlenme sayısını arttırarak üçüncü günün sonunda 26 milyon izlenme ile yükselişini sürdürdü.

Başrol sevgiliye

Ünlü yönetmen Darren Aronofsky'nin yeni filmi Mother'ın başrolünde sevgilisi Jennifer Lawrence'ı oynatacağı konuşuluyordu.
Akademi ödüllü Jennifer Lawrence'ın süslediği film posteri geçtiğimiz gün yayınlandı.
Güzel oyuncuya, Javier Bardem'in eşlik edeceği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Michelle Pfeiffer, Ed Harris, Domhnall Gleeson ve Brian Gleeson yer alıyor. Film, 20 Ekim 2017'de ülkemizde vizyona girecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA