• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Daniel Day-Lewis oyunculuğu bıraktı ÇAĞRI ZORER

Daniel Day-Lewis oyunculuğu bıraktı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.06.2017, 00:00

Kan akacak ve Lincoln gibi filmlerle büyük bir hayran kitlesine kavuşan, üç Oscar ödülüne sahip, güçlü karakter yaratma becerisi ve eşsiz bir yeteneği olan Daniel Day- Lewis oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Lewis'in basın sözcüsü Leslee Dart'ın yaptığı açıklamada usta oyuncunun aldığı bu karar hakkında herhangi bir neden gösterilmezken, Dart; "Daniel Day- Lewis artık bir aktör olarak çalışmalarına son vermiştir.
O, yıllardır çalıştığı iş arkadaşlarına ve sinema izleyicilerine sonsuz teşekkürlerini sunuyor. Özel bir sebep karşısında alınan bu karar ile ilgili olarak ne kendisi ne de herhangi bir temsilcisi bir açıklama yapmayacaktır." şeklinde konuştu.

Carrie Fisher'ın kanında uyuşturucu bulundu

Star Wars serisiyle büyük bir hayran kitlesine kavuşan ve geçtiğimiz Aralık ayında hayata veda eden başarılı aktris Carrie Fisher'ın otopsi raporunda uyuşturucuya rastlandı.
Los Angeles savcısı tarafından yayınlanan toksikoloji raporunda, Fisher'in ölümüne yol açan "kardiyak arrest" (kalp durması) geçirdiği sırada vücudunda kokain olduğu belirtildi.
Ünlü oyuncunun otopsi raporunda, vücudunda morfin, kodein ve oksikodon izleri de bulundu. Oyuncunun ölüm nedeni kalp durması olarak açıklanmıştı.

Pharrell Williams'tan minyonlara 5 yeni şarkı

Grammy ödüllü şarkıcı ve yapımcı Pharrell Williams, Illumination'ın Çılgın Hırsız 3 müzik albümü için yeniden stüdyoya girdi. 23 Haziran'da raflarda yerini alacak olan albümde, ünlü müzisyenin film için yazdığı 5 yeni parça bulunuyor. Albümün tanıtımını yapan başarılı müzisyen, ilk klibi de yayınladı. Pharrell ile minyonların Hollywood sokaklarında geçen yolculuklarını, sanal video şeklinde yansıttığı "Yellow Light" klibi kısa sürede milyonlarca kez görüntülendi.

İkizler prematüre doğdu

Geçtiğimiz hafta Beyonce'un ikizlerini dünyaya getirdiği iddiası ünlü şarkıcının babası tarafından doğrulanmış ve başka bir açıklama yapılmamıştı.
TMZ'nin haberine göre; ikizler prematüre doğdu ve doktorlar tarafından kuvöze alındı.
Jay-Z ve Beyonce çiftinin 8 gündür hastaneden ayrılmadığı ve bebeklerinin başında bekledikleri ileri sürüldü.
İkizlerin sarılık tehlikesine karşı yoğun gözlem altında tutulduğu ve doktorların titiz bir şekilde her ihtimali düşündüğü iddia edildi. Güzel şarkıcının doğumdan bu yana psikolojik olarak çok zor bir hafta geçirdiği söylendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA