• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Katy Perry ve Orlando Bloom bir kez daha deneyecek ÇAĞRI ZORER

Katy Perry ve Orlando Bloom bir kez daha deneyecek

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.09.2017, 00:00

Geçtiğimiz Mart ayında ayrılıkla sonuçlanan Katy Perry ve Orlando Bloom aşkı yeniden alevleniyor. Geçtiğimiz gün Kaliforniya sahillerinde görüntülenen çiftin birbirini unutamadığı ve ilişkilerine bir şans daha verme kararı aldıkları öğrenildi. Çifte yakın bir kaynak "Birbirlerini gerçekten çok seviyorlar ve bu ilişkiden vazgeçemeyeceklerini anlamış durumdalar. İlişkilerini basından uzak ve ağırdan alarak yaşayacaklar. Sanırım onlar için en doğrusu böyle olacak" ifadelerini kullandı.

10 yıl sonra gelen itiraf

Katıldıkları tüm etkinliklerde örnek çift olarak sunulan John Legend ve Chrissy Teigen'in ilişkileri hakkında Legend'tan ilginç bir itiraf geldi. Başarılı müzisyen 10 yıl önce o zamanki kız arkadaşı şu an eşi olan olan Teigen'den ayrılma kararı aldığını itiraf etti. 38 yaşındaki ünlü şarkıcı "2 saat boyunca kavga ettik, çok strestliydim. Yalnız olmak beni daha mutlu edecekmiş gibi geliyordu" dedi. Eşinin itirafından sonra Chrissy Teigen Twitter'dan "Tipik bir ayrılık değildi. John turneye çıkmıştı ve stresliydi" açıklamasını yaptı.

Jolie: "MalefIcent devam edecek"

Angelina Jolie yönetmen koltuğunda yer aldığı son filmi için katıldığı "Telluride Film Festival"inde Maleficent 2 ile ilgili soruları cevapladı.
Deadline'ın haberine göre; Jolie "Devam filmi için oldukça heyecanlıyım. Senaryonun çalışmaları devam ediyor. Maleficent çok sağlam bir devam halkası ile geri dönecek" dedi. Maleficent filminde başroldeki Angelina Jolie'ye Elle Fanning, Sharlto Copley, Sam Riley ve Brenton Thwaites'in eşlik ettiği Disney yapımı dünyada büyük bir gişe başarısı yakalamış ve Jolie'nin kariyerinde yakaladığı en yüksek gişe hasılatı olmuştu.

Beyonce'ye farklı kutlama

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Beyonce, 36 yaşına girdi. 4 Eylül 1981 doğumlu olan şarkıcı için, aralarında Michelle Obama'nın da bulunduğu yakın arkadaşları özel bir doğum günü kutlaması gerçekleştirdi. ABD'nin eski first lady'si Michelle Obama, tenis yıldızı Serena Williams, Beyonce'nin annesi Tina Knowles, beş yaşındaki kızı Blue Ivy, eşi Jay-Z'nin annesi Gloria Carter, Beyonce'nin eski müzik grubu Destiny's Child üyeleri Michelle Williams ve Kelly Rowland; ünlü şarkıcının 'Formation' klibindeki bu görünümünü taklit etti.

Dünyanın en güzel evli kadını

Geçtiğimiz gün Güney Afrika'nın Durban kentinde düzenlenen evli kadınların katıldığı güzellik yarışması Mrs. Universe 2017'de kazanan Tram Hoang Luu oldu. 25 ila 45 yaşlarındaki evli güzellerin katıldığı yarışmanın finalinde mutlu sona ulaşan Vietnamlı Tram Hoang Luu gözyaşlarına engel olamadı. Yarışmanın ikincisi Gabon'u temsil eden Gwen Madiba Moubouyi, üçüncüsü ise Pakistan'dan Taiba Noorulian Sheheryar oldu.

TATİLİ SEVDİ

Amerikalı oyuncu ve model Lindsay Lohan geçtiğimiz günlerde Yunanistan'ın Mykonos adasından ayrıldı. Özel yatıyla adadan ayrılan güzel oyuncu yaptığı tatilden memnun kaldığını söyledi.


Indiana Jones hayranlarına kötü haber

IndIana Jones'un yeni macerasını kaleme alan yazar David Koepp, EW'ye yaptığı açıklamada Shia LaBeouf'un canlandırdığı Mutt Williams'ın geri dönmeyeceğini duyurdu. David Koepp "Harrison'ın Indiana Jones'u canlandıracağını kesinlikle söyleyebilirim. Shia LaBeouf'un karakteri ise filmde yer almıyor. Başlangıç tarihimiz kesinleştiğinde filmin çekim aşamasına ilerleyeceğiz" şeklinde konuştu. David Koepp ayrıca serinin 4. filmi Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı'nın senaryosunu da kaleme almıştı. Indiana Jones 5'in, Amerika'da 10 Temmuz 2020'de vizyona girmesi planlanıyor.

Hasılatı ile de 'Yenilmezler'

Gişe rakamlarına göre tüm zamanların en iyi 5 süper kahraman filmi belli oldu. Amerika'daki hasılat oranlarına göre zirveye 'Yenilmezler' (The Avengers) oturdu. Tüm zamanların en iyi 5 süper kahraman filminin ilk sırasında yer alan Yenilmezler (Marvel's The Avengers) 623.3 milyon dolar hasılat yaptı. İkinci sıradaki Kara Şövalye'nin (The Dark Knight) hasılatı ise 534.8 milyon dolar. Yenilmezler 2 (Avengers: Age of Ultron) 459 milyon dolar ile üçüncü sırada yer alırken Kara Şövalye Yükseliyor (The Dark Knight Rises) 448.1 milyon dolar ile dördüncü Wonder Woman ise 409 milyon dolar ile 5. sıraya yerleşti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA