• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rihanna’dan sıra dışı tanıtım ÇAĞRI ZORER

Rihanna’dan sıra dışı tanıtım

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.09.2017, 00:00

Barbadoslu sarkıcı ve oyuncu Rihanna bir spor markası için hazırladığı koleksiyon için sıra dışı bir tanıtıma imza attı. Pembe tozlardan oluşturulan tepelerin dekor olarak kullanıldığı sahneye motosiklet grubuyla çıkan güzel şarkıcı yaptığı şovla izleyenleri şaşırttı. Yaptığı işlerle farklılığını her zaman gösteren Riri, hazırladığı koleksiyon ve sunumla büyük beğeni topladı. Daha önce beyazperde de boy gösteren 29 yaşındaki Rihanna, müzik ve sinema dünyasından sonra moda dünyasında da iz bırakacağının sinyallerini vermiş oldu. Gecenin sonunda düzenlenen partiye katılan esmer güzel birbirinden güzel pozlar verdi.

OYUNCULARINDAN SÜRPRİZ GRUP

Dünyanın en popüler dizisi olma unvanını elinde bulunduran Game Of Thrones dizisinde Tormund'u canlandıran Kristofer Hivju, kadrodan arkadaşları Hound'u canlandıran Rory McCann, Jorah Mormont'u canlandıran Iain Glen ve Beric Dondarrion'u canlandıran Richard Dormer ile birlikte çektikleri müzik videosunu Instagram hesabı üzerinden paylaşmıştı. Kendilerine 'Brotherhood Without Banjos' ismini veren ekibin videosu sosyal medyada paylaşım rekoru kırınca plak şirketlerinin ilgisini çekti. Digital Spy'a konuşan Dormer, "Hepimizin enstrümanları var. Eğer gelecek sezon kadroda olmayı başarırsak, kesinlikle Belfast'ta stüdyoya gireriz." dedi. Cover parçalar çalan grubun, kendilerine ait tek şarkısının adı: 'Anthem over Season Seven End'

LADY GAGA MÜZİĞE ARA VERDİ

Sıra dışı tarzı ve demeçleriyle tanınan Amerikalı popçu Lady Gaga, Billboard'a yaptığı açıklamada müziğe ara verdiğini duyurdu. 31 yaşındaki şarkıcı yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle bir süre çalışmayacağını ve bu süreçte sağlığına odaklanacağını belirtti. Sağlık durumuyla ilgili soruya "Durumum zor görünüyor ama iyileşeceğim" cevabını veren Gaga "Müziğe ara vermem her şeyden çekildiğim anlamına gelmiyor.
Şu an müzik dışında çalıştığım başka projeler de var" diye ekledi. Başarılı şarkıcı yaşadığı kronik ağrılar nedeniyle Montreal'deki konserini yarım bırakmıştı.

SEVGİLİSİ İÇİN MAÇA GİTTİ

Amerikalı oyuncu ve yönetmen Ben Affleck, Jennifer Garner ile 10 yıl süren evliliğini sonlandırdıktan sonra yapımcı Lindsay Shookus ile birlikte olmaya başlamıştı. Daha önce New York'ta görüntülenen ve ilişkilerini basından saklama ihtiyacı duymayan çift, geçtiğimiz hafta sonu Amerika Açık Tenis Turnuvası'nda görüntülendi. Sıkı bir tenis takipçisi olan Lindsay Shookus maçı ilgiyle izlerken Ben Affleck'in oynanan oyuna ilgisiz kalması "Sevgilisinin hatırına maça gelmiş" yorumlarına neden oldu. Yakışıklı aktörün maç sırasında oldukça sıkıldığı gözlendi.

JENNİFER LOPEZ ŞAN HOCALIĞINA SOYUNDU

Haklarında "Adım adım evliliğe hazırlanıyorlar" iddialarının güçlendiği Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez çifti, çocuklarını da yeni hayatlarına hazırlamak için özen gösteriyor. Alex Rodriguez sosyal medyada, 9 yaşındaki kızı Ella'nın Alessia Cara'nın 'Scars to Your Beautiful' parçasını söylediği bir videoyu paylaştı. Videoda Jennifer Lopez, Ella'ya ses koçluğu yaparken, Stevie Mackey'nin de piyanosuyla eşlik ettiği görüldü. Kızının performansından memnun olan Rodriguez, "Gurur duyuyorum" notunu düştü.

EMMA STONE'NUN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU

Aşıklar Şehri filmindeki performansı ile Oscar kazanan Emma Stone ve Hollywood'un beğenilen oyuncularından Steve Carell, cinsiyetlerin mücadelesini tenis üzerinden okuyan Battle of the Sexes filminde karşı karşıya gelecek. Yönetmen koltuğunda 'Küçük Günışığım' filminin yönetmenleri Jonathan Dayton ve Valerie Faris'in oturduğu film 1973 yılında Bobby Riggs ile Billie Jean King arasinda oynanan maçın öyküsünü beyaz perdeye taşıyacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA