• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Ten rengim sorun oldu’ ÇAĞRI ZORER

‘Ten rengim sorun oldu’

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.04.2018, 00:00
Priyanka Chopra, kendisine teklif edilen bir rolün ten rengi nedeniyle elinden alındığını söyledi. Sadece rol kaybetmekle kalmadığını belirten Chopra, ten renginin daha az para kazanmasına da yol açtığını dile getirdi

Hint asıllı oyuncu Priyanka Chopra, sinema dünyasında yapılan ayrımcılık hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Hint sinemasının sevilen aktrislerinden biri olmasının yanı sıra Hollywood filmlerinde de rol alan Chopra, Instyle dergisine verdiği röportajda Hollywood'un karanlık tarafını gözler önüne serdi.

FİZİKSEL OLARAK YANLIŞ BİRİ

Güzel oyuncu kendisine teklif edilen bir rolü ten rengi nedeniyle elinden aldıklarını açıkladı.
Sadece rol kaybetmekle kalmadığını söyleyen Chopra, ten renginin daha az para kazanmasına da yol açtığını belirtti.
35 yaşındaki oyuncu, "Filmden çıkarıldım. Stüdyodan ajansıma 'O fiziksel olarak yanlış kişiydi' denildi" şeklinde konuştu. "Savunma olarak 'Daha mı zayıf olmam gerekiyor? Vücudumun daha mı dolgun olması gerekiyor? Fiziksel olarak yanlış ne demek?' sorularını sordum" diyen Chopra, gerçeği sonradan öğrendiğini söyledi.
Başarılı oyuncu, "Bana ajansımdan, 'Priy galiba koyu tenli olmayan biri demek istediler' cevabını verdiler" dedi. Chopra ayrıca, "Hiç kimse bir kadına renginden dolayı daha az kazandığını söylemez ama gerçekte ne yazık ki böyle" diye ekledi.

ANNE- KIZ GEZİNTİDE

Oscar'lı oyuncu Natalie Portman, geçtiğimiz gün bir yaşına giren kızı Amalia ile birlikte Los Angeles'ta görüntülendi.
Bebeğiyle birlikte yürüyüşe çıkan 36 yaşındaki oyuncu, bir kahve dükkanından kahve ile birlikte yiyecek bir şeyler aldıktan sonra kanguruda taşıdığı kızıyla güzel havanın tadını çıkardı. Portman, 2012 yılında koreograf Benjamin Millepied ile evlenmiş, şimdi beş yaşında olan oğlu Aleph dünyaya gelmişti.
Portman, ikinci çocuğunu geçtiğimiz yıl Şubat ayında dünyaya getirmişti.

OLYMPIA'NIN FOTOĞRAFLARI BEĞENİ REKORU KIRIYOR

Sosyal medyayı etkin kullanan ünlülerden biri olan dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams, yedi aylık kızı Alexis Olympia'yı havuza sokarken çekilen fotoğrafını paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni alan fotoğraf günün en çok ilgi gören paylaşımlarından biri oldu.

Doğum sonrasında kortlara geri dönen şampiyon tenisçi, Alexis Olympia'nın minik raketiyle çekilen fotoğrafını da paylaşmış ve sosyal medyada, usta raketin kızını çekirdekten tenise alıştırdığı yorumlarına neden olmuştu.
Williams, kızını geçtiğimiz Eylül'de kucağına almıştı.

SOSİS TUTKUNU ÇIKTI

Game of Thrones dizisi ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan güzel oyuncu Sophie Turner, yediği yemekleri değerlendirdiği gizli bir Instagram hesabı olduğunu açıkladı. Başarılı oyuncu, tam bir sosis tutkunu olduğunu belirterek, yemek eleştirileri yayınladığı bir Instagram hesabı açtı. 21 yaşındaki İngiliz aktris, "sophiet" isimli ana Instagram hesabının hikayeler bölümünden gizli hesabının detaylarını paylaştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA