• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Rolü için 20 kilo alıp depresyona girdi ÇAĞRI ZORER

Rolü için 20 kilo alıp depresyona girdi

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.04.2018, 00:00
Charlize Theron, Tully filminde annelik krizi yaşayan orta yaşlı bir kadını canlandırmak için günlük alışkanlıklarını değiştirdi. Ünlü oyuncu hayatında ilk kez bu kadar çok hazır gıda ve şeker tükettiğini söyledi

Oscarlı güzel oyuncu Charlize Theron, önümüzdeki ay vizyona girecek Tully filminde annelik krizi yaşayan orta yaşlı bir kadın rolüyle izleyicinin karşısına çıkacak.

EĞLENCELİ OLMADI

Hayat vereceği zor rol için 20 kilo alan Güney Afrikalı oyuncu, filmin çekimi esnasında günlük alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kaldığı için depresyona girdiğini açıkladı. Entartainment Tonight'a konuşan 43 yaşındaki Theron, "Canlandırdığım kadının nasıl hissettiğini anlamak istedim ve yemek yemenin beni bu kadına daha da yaklaştıracağını düşündüm. Ancak, bu fikir beni depresyonla yüzleşmek zorunda bıraktı. Hayatımda ilk defa bu kadar çok işlenmiş gıdayı bir arada yedim ve çok fazla şekerli içecek içtim. İtiraf etmeliyim ki, bu film benim için eğlenceli olmadı" ifadelerini kullandı. Theron aldığı 20 kiloyu bir buçuk yılda verdiğini ve bu sürenin beklediğinden uzun olduğunu sözlerine ekledi.

CLARKE EVİNİ KİRALIYOR

Game of Thrones dizisinde Deanerys Targaryen (Khaalesi) rolüyle popülerliğe kavuşan Emilia Clarke'ın hayranları, ayda 25 bin dolar ödemek şartıyla Clarke'ın evinde yaşama şansı bulabilecek.

4,5 MİLYON DOLAR

Amerika'nın Los Angeles şehrindeki Venice sahilinde yer alan evini kiraya vereceğini duyuran 31 yaşındaki İngiliz oyuncu, cam cepheli ve iki yatak odası bulunan mülkü, 2016 yılında 4,64 milyon dolara satın aldı. İş yoğunluğundan dolayı evinde vakit geçirmediği için böyle bir çözüm buldu.

BEKLENEN FİLM ERTELENDİ

Kadrosunda birbirinden önemli oyuncuları barındıran ve 2 Kasım'da gösterime girmesi beklenen kraliyet draması "Mary, Queen of Scots"un vizyon tarihi ertelendi. Beş hafta ertelenen filmin yeni vizyon tarihi 7 Aralık olduğu açıklanırken, erteleme kararının sebebi açıklanmadı. İki genç kuzenin kişisel sebepleriyle ortaya çıkan ve tarihin akışını değiştirecek kadar büyüyen rekabetlerini beyaz perdeye yansıtan "Mary Queen of Scots"ın kadrosunda Oscar adayları Saoirse Ronan ile Margot Robbie yer alıyor.

JOLİE'YE EŞLİK EDECEK AKTÖR BELLİ OLDU

AngelIna Jolie'nin üstün bir performans sergilediği Malefiz'in devam halkasının çekileceği kesinleşti. Devam halkasında güzel oyuncuya eşlik edecek isim ise, Ed Skrein olacak. Deadpool'da Ajax rolüyle beğeni toplayan Ed Skrein filmin kötü adamı rolünü üstlenecek. Klasikleşen "Uyuyan Güzel" masalını bu kez "kötü adamın" tarafından anlatan "Malefiz", 2014 yılında büyük başarı kazanmıştı. Öte yandan ilk filmin yıldızı Elle Fanning de devam halkasında yer alacak bir diğer isim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA