• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Camilla’nın hayalet korkusu ÇAĞRI ZORER

Camilla’nın hayalet korkusu

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.04.2018, 00:00
Camilla Parker bir röportajda Prens Charles’ın Doğu Ayshire bölgesindeki evinde bir ‘hayalet’ olduğunu hissettiğini söyledi

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yeni üyesi, Prens William ve eşi Kate Middleton'ın üçüncü bebeği son günlerde tüm dünyada en çok ilgi gören haberlerden biri oldu fakat İngiltere, yeni prens yerine Prens Charles'ın eşi Camilla Parker'ın yaptığı açıklamalarla çalkalanıyor.
Prens Charles'ın Doğu Ayshire bölgesindeki evi hakkında bir belgesel çekmek için Camilla Parker ile röportaj yapan televizyon ekibi, Düşes'ten hiç beklemediği cevaplar aldı. 20 milyon pound ile yenilenen ev hakkında konuşan Parker, o eve girmek istemediğini ve bunun nedeninin de bir 'hayalet' olduğunu söyledi.

ÜRKÜTÜCÜ BİR HİS

Eve girdiği ilk anları anlatan Parker, "O evi ilk gördüğüm anı sizler de görseydiniz aynı ev olduğuna inanmazdınız. Sevilmemiş ve ihmal edilmiş bir evdi.
Ve bu konuda gerçekten ürkütücü bir hisse kapıldım. Kuşkusuz şüphe olmayan bir hayalet vardı" diyen Düşes, koridora girdikten sonra daha fazla devam edemediğini ve donup kaldığını söyledi.
Yenileme çalışmaları bittikten sonra evin son halini gören Parker, artık bu hislerinden kurtulduğunu da sözlerine ekledi.
Düşes Parker'ın yaptığı açıklamalar sosyal medyada büyük bir tartışma yaratırken, ülkede en çok konuşulan haber oldu.

MEGAN FOX TÜRKLERLE ÇALIŞACAK

Hollywood'un en güzel aktrislerinden Megan Fox sıra dışı bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.
Ünlü yıldız, izleyicileri dünya çevresinde tarihi bir yolculuğa çıkaracak dört bölümlük projesinde, Los Angeles ve İstanbul merkezli bir şirket olan Karga Seven Pictures ile ortak çalışacak.

Mysteries and Myths with Megan Fox adını taşıması planlanan serinin, birer saatlik bölümlerden oluşması beklenirken, başarılı oyuncu yapımın ortak yaratıcısı, yürütücü yapımcısı ve sunucusu olarak görev yapacak. Projenin yürütücü yapımcıları arasında Emre Şahin de yer alıyor. Fox, antik kültürlere ilgisi olduğunu belirtti.

FOSTER BOL AKSİYONLA DÖNÜYOR

JodIe Foster 5 yıllık bir aranın ardından "Hotel Artemis" ile sinemaya geri dönüyor.
Bol yıldızlı kadrosu ve ilginç konusuyla dikkat çeken aksiyon filminin başrolünde yer alan Oscar ödüllü aktris, Los Angeles'ın azılı suçlularına sağlık hizmeti veren bir hemşireyi canlandıracak.

"TRUMP BENİM KARDEŞİM"

Kanye West, yaptığı açıklamalarıyla yine gündem olmayı başardı. ABD Başkanı Donald Trump'ı destekleyen ünlü müzisyen, Yaptığı açıklamada "Trump'la aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz. Ama baskılar benim onu sevmeme engel olamaz. İkimizde de ejderha enerjisine sahibiz. Trump benim kardeşim" ifadelerini kullandı. Trump ise, West'e "Teşekkür ederim Kanye, bu harika!" diyerek karşılık verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA