• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Müziğin ‘en iyileri’ ödüllerini aldı ÇAĞRI ZORER

Müziğin ‘en iyileri’ ödüllerini aldı

cagri.zorer@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.05.2018, 00:00
Billboard dergisinin müzik listelerine göre verilen ödüllere göre erkeklerde gecenin galibi 2017 yılına damgasını vuran Ed Sheeran olurken, kadın sanatçı ise Taylor Swift oldu

Billboard dergisi tarafından verilen ve Amerika'daki en önemli müzik organizasyonlarından biri olarak görülen Billboard Müzik Ödülleri geçtiğimiz gece MGM Gran Garden Arena'da sahiplerine verildi.

'SOSYAL SANATÇI'

Gecenin sunuculuğunu yapan Kelly Clarkson sahne performansıyla da büyük beğeni topladı.
Bruno Mars, Ed Sheeran ve Kendrick Lamar gibi dünya yıldızlarının canlı performans sergilediği gecenin en çok dikkat çeken kısmı ise, sahneye çıkan Güney Koreli grup BTS'nin şovu oldu. Grup, şarkılarını İngilizce değil kendi dillerinde seslendirmelerine rağmen geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Asyalılara yönelik ön yargıların yıkılmasında önemli rol oynayan BTS, üst üste ikinci kez Selena Gomez, Justin Bieber ve Ariana Grande gibi isimleri geçerek sosyal medyada en popüler sanatçılara verilen 'Top Social Artist' ödülünü kazanmayı başardı. Gecenin en çok merak edilen ödülleri En İyi Erkek ve En İyi Kadın Sanatçı ödülleri oldu.

SIKI BİR YARIŞ VARDI

Billboard dergisinin müzik listelerine göre verilen ödüllere göre erkeklerde gecenin galibi 2017 yılına damgasını vuran Ed Sheeran olurken, kadın sanatçı ise Taylor ​Swift oldu. Yeni sanatçı kategorisinde Camila Cabello ile sıkı bir yarışa giren Khalid de geceden mutlu ayrılan isimlerdendi. Drake ise, Top 200 listesinin kazananı oldu.

KRISTEN STEWART YÖNETMEN KOLTUĞUNDA

Amerikalı oyuncu Kristen Stewart, ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimi için kolları sıvadı. Güzel oyuncu, The Chronology of Water adlı romanı sinemaya uyarlamaya karar verdi. Stewart çekimlere yazın başlayacak.

ARCTIC MONKEYS'TEN BİR REKOR DAHA

İngiliz indie rock grubu Arctic Monkeys çıkardığı 6. stüdyo albümüyle ortalığı kasıp kavurmaya devam ediyor. İlk üç günlük satışıyla müzik listelerinde 1 numaraya yükselen Tranquility Base Hotel & Casino albümü yeni rekorlar kırmaya devam ediyor.
TBH+C, İngiltere'de sadece 1 haftada 24.500 adet plak satarak son 25 yılın en hızlı satan plağı rekorunu kırdı. Bu rekor, daha önce 16.000 adetle Liam Gallagher albümü As You Were'e aitti.

EASTWOOD & COOPER YİNE AYNI FİLMDE

Usta aktör ve yönetmen Clint Eastwood'un hem oynayıp hem de yöneteceği yeni ve son filmi The Mule'un kadrosuna Oscar adayı Bradley Cooper'ın katılacağı kesinleşti. 2014 yılında Keskin Nişancı'da beraber rol aldığı Clint Eastwood ile tekrar bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşayan Cooper, sözleşmeye imza atmak için artık gün sayıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA