• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.09.2015, 00:00
KOÇ
Henüz oluşturamadığınız olayların alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız.

ASLAN
Maddi konular sosyal yaşamla birlikte gelecek. Eğer çevrenizle bütünleşebilirseniz, çevresel koşullarınızdan para kazanma şansınız çoğalacaktır. Bileklerinize dikkat etmeli ve ağır kaldırmamalısınız.

YAY
Oldukça sağlıklı görünmenize karşın hırslı yapınızın körüklenmesinden dolayı, strese bağlı gerginlikler ortaya çıkabilir Ayrıca aşk ve iş hayatınızda ortaya çıkacak pürüzlere karşı hazırlıklı olmalısınız.

BOĞA
Hedefleriniz konusunda isabetli tahminler yapacak ve pozisyona uygun tavırlar alacaksınız. Çok çalışıyorsunuz, dinlenmeye özen göstermelisiniz.

BAŞAK
Kendinize her zamankinden daha fazla güveneceğiniz bir dönemdesiniz. Bu koşullar her zaman kişinin karşısına çıkmaz. Fırsatlardan faydalanmanızın tam zamanı.

OĞLAK
Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız.

İKİZLER
Bugün, aşk enerjinizi odaklayacağınız konuları iyi belirliyorsunuz. Parasal konulardaki aktiviteleriniz ile duygusal konularınızı bir arada dengeli olarak götürebilmelisiniz.

TERAZİ
Maddi çıkarlarınız yakın ilişkilerinizle bağlantılı ilerleyecek. Sosyal yaşantınızdan çok aile içi ilişkiler önem kazanıyor. Evinizle ilgili tadilat durumları ortaya çıkacak.

KOVA
Kariyerinizin rotasını belirlemelisiniz. Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Hayatınıza girecek kişilerle daha sonra güçlü arkadaşlıklar kuracaksınız.

YENGEÇ
İleriyi gören bir düşünce yapısı içinde hareket ederken, para ile ilgili ufkunuz açılıyor. Özellikle maddi konularda hiç kimsenin aklına gelmeyen konularda büyük paralar kazanabilirsiniz.

AKREP
İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir dönemdesiniz. Dinlenmeye ve projelerinizin planlarını yapmaya ihtiyacınız var.

BALIK
Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz. Katılacağınız arkadaş toplantılarında eski dostlarınızı görme şansı elde edeceksiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA