• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.11.2015, 00:00
KOÇ:

Sorumluluk duygunuz artacak ve düzenli hareket etmeyi yeğleyeceksiniz. Yakın dostlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçlenecek. Yaşam kalitenizi bozacak hareketlerden uzak kalmalısınız.

BOĞA:

Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Dostlarınız ve yakın çevrenizi testten geçirirken, bazılarında çevresine odaklaşacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz.

İKİZLER:

Kıskanç ve sahiplenici yönleriniz belirginleşiyor. Kendinizin ve partnerinizin çıkarlarını kendi potanızda toplayarak, paylaşım yoluna gitmeyecek, kendi sınırlarınızı koruma içgüdüsü ile yaşayacaksınız.

YENGEÇ:

Bağlarınızı güçlü tutma eğilimindesiniz. Yaşamınızın aksayan yönlerini yeniden almak için uygun bir gün. Planlı hareket ettiğiniz zaman, istediğiniz sistemi kuracaksınız. Sabırlı olmak size iyi gelecektir.

ASLAN:

Günlük yaşantınızda farklı kişilerle bir araya gelecek ve sizi eğlendirecek, konuşmalarıyla oyalayacak arkadaş grupları ile görüşeceksiniz. Yakın çevreniz gittikçe artarken, yeni dostlarınızı evinizde ağırlayacak ve onlarla gecenin geç saatlerine kadar sohbet etmek hoşunuza gidecek

BAŞAK:

Engelleri hızlı bir şekilde atlatırken, yetkinizi kullanacağınız mesleklerde başarılı olacaksınız. Bazılarınız mesleki evlilikler yapabilirsiniz. Konuşma kabiliyetinizi iş konularında başarılı bir şekilde kullanacaksınız.

TERAZİ:

Bilmediğiniz konuları araştıracak ve gerekli tüm enerjinizi kullanacaksınız. Uzak yollarla ilgili planlarınız gözden geçirecek ve gerekli görüşmeleri gizlice sağlayacaksınız.

AKREP:

Hırslı ve atak davranarak, düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda ısrarcı davranacaksınız. Siz dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Duygularınızı abartabilir ve ilgi duyduğunuz kişiyi gözünüzde büyütebilirsiniz.

YAY:

Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız. Hayatın doğal yapılanması içinde her şeyi çok kolay çözerek, taşları yerine oturtacaksınız.

OĞLAK:

Eğer süregelen bir güzel oluşan size özel bir durumunuz varsa bu konuda coşkularınız tavan yapacaktır. İçsel anlamda kendinizi gergin hissedeceksiniz. Olaylarla ilgili net düşünce tarzınız çevrenizde şok etkisi yaratabilir.

KOVA:

Gerilimli açı yüzünden istekleriniz sizin için imkansız hale gelebilir. Yanlış anlaşıldığınız konumlar gündeme gelebilir. Tanışmalar ve ortak çalışmalar için uygun bir dönem değil.

BALIK:

İstekleriniz konusunda hırsınızı ve gücünüzü birleştirmek için enerjinizi yoğunlaştırmış durumdasınız. Gün boyunca elde ettiğiniz kazançlarla ilgili yeni ve olumlu gelişmeler gündeme gelecek. Bazılarınız kazandığı paraları yeni projelerine ayıracaklar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA