• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.01.2017, 00:00

KOÇ:

İletişim konusunda başarılı çalışmalar içinde olacak ve bir çok dostunuzu bir araya getireceksiniz. Çevrenizde orijinal fikirlere önem verdiğiniz için, arkadaş seçimleriniz de bu yönde oluyor. Bugün, karşılaşacağınız kişiler motivasyon gücünüzü arttıracak ve istediğiniz enerjiyi size vereceklerdir.

BOĞA:

Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğe sahipsiniz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Gideceğiniz toplantılarda davranış biçimlerinizle ortaya somut bir kişilik sergileyecek ve bir çok ilginin üzerinizde toplanmasına neden olacaksınız.

İKİZLER:

Hareketli ve ilginç tavırlarınızı daha da belirginleştirmekten yanasınız. Parasal konularda sınırlarınızı zorlamakta başarılısınız ve bugün, görüşeceğiniz kişilere kendi görüşlerinizi aktarmak isteyecek ve duygusal bağlarınızı güçlü tutacaksınız.

YENGEÇ:

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacak ve farklı kişilerin fikirlerinden yola çıkarak, iyi işler yapacaksınız.

ASLAN:

Bugün, iletişim konusunda onunla fikir birliği içinde olabilirsiniz. Duygusal iş birliklerini inkar etmemelisiniz. Her ikinizde sabit düşündüğünüz için, aranızda önlenemeyen sorunların çıkmasına neden olabiliyorsunuz.

BAŞAK:

Konuşmalarınıza dikkat ediyor ve cümlelerinizi özenle seçiyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda sosyal yönünüzü ortaya çıkaracak işler peşindesiniz. İlişkilerinde partnerinizin davranışları sizin için önem teşkil ediyor.

TERAZİ:

Aranızda renkli konuşmaların da geçeceği bir ortam sizi bekliyor. Bugün Ay'ın konumu, değişim içinde olduğunuzu vurgularken, bir çok fikirler arasında bocalayabilirsiniz. Atlamalar yaşamaktan son derece memnunsunuz.

AKREP:

Maddi konularda araştırmaya yakın bir yapınız var ve ele aldığınız konuları sıkı bir şekilde elden geçiriyorsunuz. Maddeye keskin bir mantıkla yaklaşıyorsunuz ve bugün, bir çok dostunuzla fikir birlikleri içinde olabilirsiniz.

YAY:

Partnerinizin fikirlerine biraz daha saygı göstermelisiniz. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda tartışmaktan vazgeçmelisiniz. Aile içi toplantılarda özel konuşmalarınızı yapıcı bir şekilde sergilemelisiniz.

OĞLAK:

Dengelenmiş kişiliğiniz ve ölçülü konuşmalarınızla kendinizi bulunduğunuz ortama saygılı bir şekilde sunuyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.

KOVA:

Müdahale etmediğiniz olayların dahi, size sağlayacağı avantajların farkındasınız. Sessiz kalsanız bile, yaşamı vurgulayıcı planlar peşindesiniz. Partnerinizin size olan davranışlarında, belli bir esneklik sağlamalısınız.

BALIK:

Bugün Merkür'den olumlu etkiler alıyor ve arkadaş çevrenizde yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekiyorsunuz. Dostluk duyguların temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA