• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.01.2017, 00:00

KOÇ:
Duygularınızı özgür bırakmaktan hoşlanmanıza rağmen, insiyatifin başkalarına geçmesi korkusu içinde hareket ediyorsunuz. Oto kontrolünüzün sağlam olması sizi farklı kılarken, çevrenizde daha fazla merak konusu haline getiriyor.

BOĞA:
İnatçı tavırlarınız yüzünden kaybettiğiniz fırsatları düşünmeli ve emrivaki davranışlardan vazgeçmelisiniz. Doğal yapınızı bilenler için belki bir sorun yok ama, herkesin belli bir tarzı olduğunu anlatmanız çevrenizde ikilem yaratacaktır.

İKİZLER:
Her an değişen düşünceleriniz karşınızdaki kişiye garip geliyor. Fakat, istediğiniz zaman karşınızdaki kişileri çok kolay ikna edebiliyorsunuz. Bugün ayağınıza gelecek fırsatlara karşı kayıtsız kalmayın. Biraz gayretli olun.

YENGEÇ:
Sevdiğiniz işlerden kazandığınız paraların anlamı sizin için çok önemli. Bugün duygusallığınızı karşınızdaki kişiye hareketlerinizle anlamak istemeniz, o kişiyi çok mutlu edecektir. Yüksek enerjinizi başkalarıyla bütünleştirmek isteyeceksiniz.

ASLAN:
Duygusal yönlerinizle ön plana çıkmak istemeyebilir ve düşüncelerinizi saklama gereği duyabilirsiniz Bugün, politik yönleriniz sizi daha da cazip kılacaktır. Ay'ın bulunduğu konum, sevdiğiniz kişi ile ilişkilerinize daha gerçekçi ve mantıklı bakmanızı sağlıyor.

BAŞAK:
Başarınızı, biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız. Finans konularına olumlu yaklaşımlarınız var ve olayların mantıksal yönlerine yorum getiriyorsunuz.

TERAZİ:
İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Kendinizi ifade edecek konularda emin adımlarla ilerliyorsunuz.

AKREP:
İletişim konusunda size gerekli desteği size sağlayacak dostlarınızla bir arada olmaktan, karlı çıkacaksınız. Hırslarınızı ortaya koyarken, arzularınıza da belli bir disiplin getiriyorsunuz. Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için, güçlü dostlara ihtiyacınız var.

YAY:
Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından yanasınız. Bugün, sosyal ilişkilerinizde yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısı ile değerlendirebilirsiniz. Yaşamınızı kolaylaştırma pratikliği içinde davranmalısınız.

OĞLAK:
Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün. Kararlarınızı verirken, hiç kimseden etkilenmemeye çalışmalısınız.

KOVA:
Sade ve yumuşak yapınızın altında, çelik gibi bir irade var ve olayların olumsuz yönlerini çok çabuk görebiliyorsunuz. Akıllıca uygulayacağınız atılımlarınızla uzun zamandır beklediğiniz zemini oluşturabilirsiniz.

BALIK:
Bilinçaltınız özel duygularınıza takılmanız neden oluyor. Maddi konularla ilgili bazı gizlilik söz konusu olabilir. Bugün Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Kişisel tavırlarınızla çevrenizde imaj yaratıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA