• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.02.2017, 00:00

KOÇ

Planladığınız atılımları gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Aile, sosyal yaşantı ve kişisel maddi evinizle ilgili konular geri plana atılırken, daha çok toplumsal ve yüksek hedefleriniz dahilinde hareket etmek isteyeceksiniz.

ASLAN

Paranızın değerini bilirken, tüm enerjinizi para kazanmaya yönelteceksiniz. Sevdiklerinizle paranızı paylaşmak isteyecek ve maddi konulardan elde ettiğiniz fırsatlarla yaşam standartınızı sağlayacaksınız.

YAY

Sizi popüler yapan ilişkileri tercih ediyorsunuz. Düşüncelerinizi, sistemli bir şekilde yaşama geçirmeniz sayesinde hedeflerinize istediğiniz gibi ulaşacak ,finans konularında yeni fikirler ve beklediğiniz haberlere kavuşacaksınız.

BOĞA

Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bu dönemde bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız.

BAŞAK

İşyerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

OĞLAK

Aşk ve ilişiklerinizi kontrollü yaşamak için göstereceğiniz çabalar olumlu sonuçlar verecek. Sosyal çalışmada yönetici kişiliğiniz ön planda olacak.. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Aşk ve mantık kol kola gezecekler.

İKİZLER

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız..
Dostlarınızdan da destekler gelecektir. Hırslarınızı içsel olarak büyütüyorsunuz.

TERAZİ

Partnerinizin olanaklarını menfaatleriniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Kıskanç yönleriniz belirginleşiyor, partnerinizin çıkarlarını kendi potanızda toplayarak, paylaşım yoluna gitmeyecek, sınırlarınızı koruma içgüdüsü ile yaşayacaksınız.

KOVA

Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin.
Çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak.

YENGEÇ

İsteklerinizi başarma konusunda oldukça kararlısınız. Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir dönem içindesiniz.. Fakat, iş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin.

AKREP

Yeni organizasyonların ortaya çıkacağı ve kendinizi destekleyen kişilerle bir arada olacağınız günler olacak. Yatırımlarınız size kazanç olarak geri gelecektir. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

BALIK

Karşı görüşteki insanlarla tartışmacı bir kimlik içinde tepkili olacaksınız. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi konusunda titiz davranacaksınız. Başladığınız işin büyüyüp kazanç konusunda size artı getirmesi sizi mutlu edecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA