• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.03.2017, 00:00

KOÇ:

Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde, keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı güncellikler sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Bu tür durumlarda; fikir yürütmeniz mutlak şekilde gerekiyormuş gibi kendiniz koşullandırmayın. Öylesine yaptığınız konuşmalar daha sonra spekülasyon konusu oluyor.

BOĞA:

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız huzursuzluk, bazı olumsuzlukları da beraberinde getiriyor ve zor anlar yaşamanıza neden oluyor. İletişim konusunda yanlış anlaşılmalar küçük kayıpları da beraberinde getirebilir. Güçlü dostlarınızın vereceği destek olumlu yönleri sağlıyor.

İKİZLER:

Olaylara şüpheli bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yapacağınız çalışmalarda, girişimlerinizin sonuçsuz kalmasından hoşlanmıyorsunuz. Her zamankinden daha fazla çaba sarf etmeniz gerekecek. Çevrenizde en az sizin kadar iddialı kişiler var ve kendi yeteneklerini sergilemek için yarış halindeler.

YENGEÇ:

Maddi konularda araştırmacı yönünüzü kullanmalı, yatırım konusunda sezgilerinizi ön plana çıkarmalısınız. Size önerilen tekliflere sıcak bakmayabilirsiniz. Siz kendi aklını beğenen kişilerden olduğunuz için, iç sesinize kulak vererek doğruyu buluyorsunuz. İletişim konusunda yeteneğinizi ortaya koyacağınız bir gün.

ASLAN:

Ay, bugün karşıt burcunuz Kova'da ilerlerken, partnerinizle önleyemediğiniz fikir çatışmalarına neden olabilir. Uzun süredir gündeme gelmeyen konular başınızı ağrıtabilir. Daha sonra unutulacak sorunlar için yapacağınız tartışmalar canınızı sıkacaktır. Dostlarınızla ortak çalışmalar sizi bekliyor.

BAŞAK:

Çalışma hayatınız ile neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz felsefi gözlüklerle olaylara bakmaya çalışın. Israrla "ben olmazsam, olmaz" diyen insanlardan sonra da, olamayacağı iddia edilen konularda yaşam devam etmiştir. Bu nedenle; ipler elinizde olmasa da, çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı daha ılımlı hale getirmelisiniz.

TERAZİ:

Kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak yeni işlere önem vermelisiniz. Sosyal konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere ön yargılı olmamalısınız. Duygusal ilişkilerinizde beklediğiniz gelişimleri kendi çabanızla sağlamalısınız. Özel dostlarınızı fazla ihmal ettiğinizi unutmayın.

AKREP:

Yakın aile çevrenizin özel hayatınızla ilgili sözler sarf etmelerini kaldıramıyorsunuz. Bu tür durumlarda sessizliği tercih etmeniz size avantaj sağlayacak. İki taraf arasında davranış mesafelerinizi de bir ayırım gözetmeden uygulamaya çalışın. Kesinlikle, böyle düşüncelerle gününüzün tamamını da doldurmayın.

YAY:

Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birbirleri ile birleştirebilen siz; işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğine yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın. Çünkü, insanlara verdiğiniz güven duygusu; karşılıklı olarak oto kontrol mekanizmasının ihmal edilmesine neden olabiliyor.

OĞLAK:

Maddi konulara yaklaşım şekliniz çok farklı. Dengesiz harcamalarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Bugün Kova'da ilerleyen Ay, sessiz ve araştırmacı yönünüzü ortaya çıkarırken, kolay tatmin olmayan bir yapı sergilemenize de neden oluyor. Eğitim konusunda kendinizi yönlendirmek isteyecek ve bazı gelişmeleri takip edeceksiniz.

KOVA:

İçsel çatışmalarınızın yoğun olduğu bir gün. Güçlü enerjinizi doğru kullanmalı ve gereksiz öfkelerden kendinizi korumalısınız. Bugün, karşı cinsle aranızda önleyemediğiniz bir çekicilik söz konusu. Yeni başlayacak dostluklarınızı ileri günlere taşıyabilir ilişkinizi daha da sağlam temellere oturtabilirsiniz. Sınırlarınızı genişletmek için ilginç bir gündesiniz.

BALIK:

Kendinizi gözden geçiriyor ve yapacağınız işler konusunda yeni düzenlemeler içine giriyorsunuz. Duygularınız derin, fakat bu özelliğinizi çevrenize göstermek istemiyorsunuz. Ay bilinçaltınızı etkilerken, ele aldığınız konuları ayrıntılı bir şekilde araştırmanıza neden olacak. Bugün sessiz kalmayı tercih edeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA