• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.05.2017, 00:00

KOÇ:

Güçlü olmak adına başlattığınız her türlü çalışmaya yürekten inanıyorsunuz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir. Çevre ilişkilerinizin yoğun ve aktif olduğu bir gündesiniz. Seçtiğiniz konuların çok önemli olduğunu bilmelisiniz. İdeallerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz.

BOĞA:

Kardeşlerinizle yapacağınız işbirlikleri ve kısa yolculuklar gündeme gelecektir. Onları hoşnut etmek sizi de mutlu ediyor. Ailenizin rahatlığı için yapamayacağınız hiçbir şey yok. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, tüm zamanınızı onlara harcayabiliyorsunuz. Evinizle ilgili değişikliği bugün yapabilirsiniz.

İKİZLER:

Maddi konularda istediğiniz verimi yakalamak birlikte çalıştığınız kişilerin potansiyeline bağlı olarak gelişiyor. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı sadece, niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız.

YENGEÇ:

İçsel dengelerinizin çok önemli olduğu bir gün. Derin düşünüyor ve duygusal beraberliklere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün sezgisel yeteneklerinizin size kazandıracağı alternatiflerin önemli olduğunu unutmamalısınız. Yaratıcılığını yanlış kullandığınız zaman huzursuz ve mutsuz olabiliyorsunuz. Olayları abartmadan değerlendirmekte fayda var.

ASLAN:

Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman aldığınızı bildiğiniz için, tepkiselliğiniz ortaya koymak en doğal hakkınız.. Doğru düşünmenize rağmen, bildikleriniz çevrenize yansıtmak bugün size zor gelecek. Duygularınızı içinizde saklamak istemeniz, sizi anlaşılmaz yapıyor. Sağlık konusunda, enerjinize yüklenmemelisiniz.

BAŞAK:

Enerjinizin sizi bunaltmasına izin vermemeli ve kendinizi oyalayacak yeni konular bulmalısınız. Bugün çapkınlık içgüdüleriyle hareket etmek isteyebilir ve bulunduğunuz ortamlarda duygusallığınızı besleyecek ilişkilere yönelmek isteyebilirsiniz. Çevrenizle adeta köşe kapmaca oynuyor gibi bir tavrınız var.

TERAZİ:

İsteklerinizi yaşama geçirmek için, uygun bir gün. Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Bugün, kontrolü elinizde bulundurmak adına agresif olabilirsiniz. Sinir sisteminizin sakinliğe ihtiyacı var. Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz bir protesto davranışları içindesiniz.

AKREP:

Yaptığınız hataların altında sizin yanlış yargılarınız var. Gün içinde fazla hareketli davranarak, çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz. Bugün ortak ilişkilerinizi aşırıya kaçmadan yönlendirmeye çalışmalısınız. Yaşamınızı düzenlerken, partnerinizin sorunlarını dinlemek zorundasınız.

YAY:

Bugün, maddi ve manevi olarak iyi bir gün geçireceksiniz. Yönetici gezegeninizin size zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınız arasında iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz.. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok. Duygularınız karışık olduğu için,. hata yapmaktan korkuyorsunuz.

OĞLAK:

Güçlü bir partnerin üzerinizdeki etkisini inkar edemezsiniz. Bugün, kendinizi aşan konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Atılım yapmayı istediğiniz konulara ilgili ilginç gelişmelerin ön şartları kendiliğinden oluşacaktır. Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için; her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz.

KOVA:

Özgürlük ruhunuz atağa kalktığı zaman, çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranışlarınız, partnerinizi zor durumlarda bırakıyor. Bugün enerjinizi dengeleme konusunda zorluklar yaşıyor ve kişiliğinizde ikilem yaratıyor. Her olaydan farklı bir anlam çıkarma konusunda üstünüze yok.

BALIK:

Enerjinizin yoğunluğu karşısında bocalamak istemiyorsanız, duygu ve düşüncelerinizi dağıtmayı öğrenmelisiniz. Bugün ruhsal bir dinginliğe ihtiyacınız olacak. Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak. Duygusal yönleriniz yüzünden hataya açıksınız. Çevrenizdeki olaylara farklı bir mantıkla bakmanızda yarar var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA