• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.06.2017, 00:00

KOÇ:

Aklınızdan geçirdiğiniz düşünceler için, sürekli fırsat yaratmak istiyorsunuz. Gerekçeleriniz, gün içinde sizi haklı çıkaracak. Farklı bir yaratıcılık anlayışı ile yaklaştığınız konuları değiştirmek istiyorsunuz. İsteklerinizi gerçekleştireceksiniz.

BOĞA:

Yakın çevrenizde size yaklaşmak isteyen farklı kişilerin mevcudiyetinden habersiz olabilirsiniz. Etrafınızda daha duyarlı bir şekilde bakmanızda fayda var. Bugün, iletişim konusunda başarılısınız ve her konuda yaratıcı yönleriniz atakta.

YENGEÇ:

Bugün, hırslı ve girişimci yapınızla çevresel iletişiminizde sıra dışı nüanslar yakalayabiliyor ve kendinizi ön plana çıkarmanın alt yapısını hazırlıyorsunuz. Düşüncelerinizde güçlü bir akıcılık var. Yaşam biçiminizde gelişen yeni olaylara hazırsınız.

ASLAN:

Sevgisel beraberliklerden yana olduğunuz için, partnerinizden de, ince ve zarif beklentiler içindesiniz. Olumsuzluklardan uzak bir gün geçirmek istiyor ve sezgilerinizi şaşırtıcı bir şekilde birlikteliğinizi aktarabiliyorsunuz.

BAŞAK:

Finans konularında değişik fırsat beklentileri içinde olsanız bile, araştırmalarınızı geniş bir potada incelemelisiniz. Sonradan karar değiştirmek zorunda kalabilir ve zaman kaybına uğrayabilirsiniz. Ortak çalışmaların altında parasal detaylar yatıyor.

TERAZİ:

Maddi konularda kendinizi denetlemek zorundasınız. Bugün, aşırı istekleriniz ve uçucu tavırlarınızdan kaynaklanan sorunlar yüzünden partnerinizle çatışabilirsiniz. İçsel bağlarınızın güçlü oluşu nedeniyle gün içinde uzlaşmayı sağlayacaksınız.

AKREP:

Çalışma hayatınızla ilgili değişik düşünceler içindesiniz ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilere güven duymak istiyor ve bu şartları sağlayamadığınız zaman, huzursuz oluyorsunuz. Bugün çift fikirli davranışlarınızla çevrenizi şaşırtabilirsiniz.

YAY:

Satürn geri gidiyor. Her an değişime hazırsınız. Bugün, sosyal aktivitelerin size kazandıracağı prestijinizi düşünmek zorundasınız. Partnerinizden istediğiniz enerjiyi rahatça alabileceksiniz. İkili ilişkilerinize yepyeni bir bakış açısı ile yaklaşıyorsunuz.

OĞLAK:

Aşk yaşantınızda duygusal bir hava estirdiğiniz gün içinde, bir takım tereddütler yaşayabilirsiniz. Bugün neşeli ve romantik davranışlar sergiliyorsunuz. Çevreniz çok kalabalık ve bir çok kişi sizi etkilemeye çalışacak. Kafanızın karışmasına izin vermemelisiniz.

KOVA:

Çevrenizde oluşan olaylara farklı bir tavırla yaklaşıyorsunuz. Yaşamınızdaki olayları esnetmek isteyebilirsiniz. Bugün katılacağınız toplantılarda, her kafadan bir ses çıkabilir. Siz, bildiğiniz konularda ısrarla inat ediyorsunuz.

BALIK:

Gücünüzü hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, kendinizi ön plana çıkaracak başarılı işler peşindesiniz. Olayların size sağlayacağı avantajlardan çok, kendi egonuzu tatmin etmeyi yeğliyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA