• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.07.2017, 00:00

KOÇ

Bugün Venüs ve Jüpiter uyumlu bir açı yapıyor. Uzun süredir, beklediğiniz mutlu kararları alabilirsiniz. Kendinize güveniyor ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz. İleriyi görme yeteneğiniz sayesinde önemli başarılar sizi bekliyor.

ASLAN

Siz kendi doğrularınıza inan bir kişi olduğunuz için, bugün çevrenizin telkinlerini dinlemek istemeyebilirsiniz.
Başarıyı hedeflediğiniz bir gündesiniz. Eşitlik kurallarını ihlal etmeden, çalışmalarınızı hızlı bir şekilde götürmeniz oldukça olumlu.

YAY

Bugün olumlu işbirliklerine ve tekliflere hazırsınız.
Size farklı bir biçimle, yeni bir iş sunacaklar ve desteğinizi isteyeceklerdir. Çevrenizce seviliyorsunuz. Sadece beklentilerinizdeki mantığı bir türlü yakalayamıyorsunuz.

BOĞA

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Jüpiter'le yaptığı açıdan olumlu etkileneceksiniz.
Birlikte çalıştığınız kişilerle kuracağınız mutlu beraberliklerden istediğiniz performansı sağlayacak ve kendinizi daha önemli konumlarda göreceksiniz.

BAŞAK

Jüpiter ve Venüs'ten aldığınız olumlu etkiler, maddesel anlamda size olumlu destekler vermektedir.
İş ilişkilerinizle ilgili her zamankinden daha fazla duygusal davranacaksınız. Çalışma temponuzu daha da arttırabilirsiniz.

OĞLAK

Mesleki anlamda oldukça başarılı bir gününüz. Geleceğinizi etkileyecek kararlar alacaksınız. Ciddi görünümünüzün altında duygusal bir yapı gizli. Aşk yaşantınızla ilgili hassas bir gün. Sevdiğiniz kişi bugün sizden daha fazla ilgi bekliyor.

İKİZLER

Aşk yaşantınızda ilgili önemli gelişmeler mevcut.
Çevrenizden destek beklemeniz sizi yanlış yönlenmenize neden olabilir. . Olaylara pratik bir şekilde yaklaşmanız ve kısa vade sonuçlar almanız sizi çevrenizde ilgi odağı yapacak.

TERAZİ

Sizin için muhteşem diyebiliriz.
Venüs ve Jüpiter burcunuzda uyumlu açı yapıyor. İş, dostluk ve aşk ilişkilerinizi olumlu bir şekilde sizi etkileyecek ve içsel coşkularınızı tavana çıkarabilir. Kalbi boş olanlar, aşık olma ihtiyacı içindeler.

KOVA

Jüpiter ve Venüs kombinasyon burcunuzda yaptığı olumlu açı içsel enerjinizin yükselmesine neden olacak. Algılama gücünüzün en yüksek olduğu bir gün. Çevrenizde olup biten olaylara kayıtsız kalamıyorsunuz.

YENGEÇ

Ailenizle ortak yapacağınız çalışmaların sonucunda manevi bir haz duyacaksınız. Yaşam kalitenizi yavaş, yavaş artırıyorsunuz.
Sadece harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Maddi sıkıntı yaşayabilirsiniz.

AKREP

Jüpiter bilinçaltınızın olumlu şekillenmesine neden oluyor.
Çevrenizle olumlu bir paslaşmaya geçerek, sonuçlara güvenle ilerliyorsunuz. Sade ve öz işlerden hoşlanıyor, işinizi mantık çerçevesi içinde yorumluyorsunuz.

BALIK

Dostluk duyguları en az aşk kadar önemli sizin için.
Sevdiğiniz kişinin sizinle ilgili planları var. Hemen kabul etmeyebilirsiniz. İsterseniz biraz düşünün. Dengeli ve duygusal yapınızı tartışmalarla bozmak istemiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA