• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.07.2017, 00:00

KOÇ

Mars kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerlerken, kişiselliğinizi ortak ilişkilerinizle güçlü bir şekilde birleştireceğinizi gösteriyor.
Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz.

ASLAN

Bugün, gizli enerjinizi ortaya çıkarmak istemeyebilirsiniz.
Güçlü dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeli, geleneksel tutumlu kişileri yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız.

YAY

Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak, başlangıçlar gündeme gelecektir.
Gelen tekliflere karşı temkinli yaklaşmanızda fayda var.

BOĞA

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz.

BAŞAK

Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekiyorsunuz. me konusunda zorlanmayacaksınız.

OĞLAK

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor.
Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız.

İKİZLER

Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz.
Bütçenizle ilgili yeni düzenlemeye gereksinim duyacaksınız. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sosyal aktivitelerinizin hızlanmasına neden olacak.

TERAZİ

Jüpiter'in verdiği güçle kişisel davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Duygusallığınızla ilgili yaşadığınız alınganlıkların temelinde; kendi düşüncelerinizden kaynaklanan egoistlik yatmaktadır.

KOVA

Kişisel olaylarınıza daha temkinli yaklaşmalısınız.
Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyi kendi denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız daha sabırlı olmayı denemelisiniz.

YENGEÇ

Çevresel koşulların değişken tablolar çizmesi, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor.
Sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz.

AKREP

Ay kombinasyon burcunuz Yengeç'te ilerliyor. İçsel enerjinizin oldukça yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, karar verme konusunda zorlanabilirsiniz.

BALIK

Ay Yengeçte. Mesleğinizde ilerlemek istediğiniz zaman, duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz.
Bugün, olayları değerlendirirken, yeteneklerinizi ortaya çıkarma çabası içindesiniz. Şartlarınızın yönü değişmesi sizi şaşırtabilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA