• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.09.2017, 00:00

KOÇ

Sevdiklerinizin duygularını yoğun hissettiğiniz için, onların isteklerini önceden sezebileceksiniz. Bugün, sabit düşünceler içinde hareket etmemeli ve zevklerinize esneklik kazandırmalısınız. Bilgi kaynaklarınızı doğru kullanacağınız bir gün.

ASLAN

Toplumsal ilişkilerinizin canlı olması sizin tepelerde olmanızı sağlayacak. Dikkat çekici bir tavır sergileyerek önemli kişilerin dikkatini çekeceksiniz. İdealleriniz konusunda mantıklı kararlar vereceğiniz günler yaşayacaksınız.

YAY

Entelektüel aktivitelere katılırken, sanatsal gösterilere de ilgi göstereceksiniz. Acele kararlar vermemeli ve yaşça büyük kişilerle takışmamalısınız. İşinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz.

BOĞA

Bugün, ilginç düşünceler üreteceksiniz. Ortaya çıkardığınız projeleri başkalarına kaptırmaya aldırmıyorsunuz.
Fakat bu, iş başarınızın gecikmesine neden oluyor. Değişik fırsatlardan yararlanmanız ve pirim yapmanız için, uygun bir gün.

BAŞAK

Karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından da etkileneceksiniz Yakın çevrenizde bazı arkadaşlarınızla yeni bir yapılanma içine gireceksiniz.
Farklı görüşteki kişileri bir araya toplayabilirsiniz. Sanatsal olayların gündeme gelecek.

OĞLAK

Yavaş ve temkinli bir şekilde sosyal hedeflerinize ulaşacaksınız.
Çevresel koşullarınızı belirleyen eve geçmesiyle, arkadaşlarınızla gücünüzü birleştirmek isteyeceksiniz.
Kuracağınız olumlu iletişim sizi daha da enerjik ve aktif yapacaktır.

İKİZLER

Bugün, olumlu duygular içindesiniz. Sizi mutlu edecek haberlerin yolda olduğunu müjdeleyebiliriz.
Aşk yaşantınız canlanıyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda olumlu motivasyonlar kuruluyor. Fikir üretebileceğiniz bir gün içindesiniz.

TERAZİ

Önemli kişilerle görüşecek bir çoğunuz yurt dışı kaynaklı işlerde başarılı pozisyonlara geçeceklerdir.
Kendinizden yaşça büyük kişilerin desteğini alacaksınız.. Fikirlerinizden eminsiniz. Gelişimlere açık olacağınız bir süreç.

KOVA

Birlikte çalıştığınız kişilerle büyük projeler üretecek, yaşama daha olgun ve farklı bakmaya başlayacaksınız.
Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.
Çevrenizde hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız.

YENGEÇ

Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek olduğu bir gün..Sözlerinizi ustaca kullanarak, çevrenize istediğiniz her şeyi yaptırabileceksiniz.

AKREP

Gücünüz yüksek seyrediyor. Tartışmalardan uzak kalmalı ve fikirlerinizi savunurken kırıcı olmamalısınız. Arkadaşlarınızla ideallerinizi gerçekleştirecek seyahatler yapabilir, önemli kişilerle bir arada olabilirsiniz.

BALIK

Mesleki sorumluluğunuz artıyor ve kariyerinizle ilgili yükselmeler söz konusu. Bir çok fırsat kendiliğinden ayağınıza gelecek. Parasal bolluğa kavuşuyorsunuz. İsteklerinizde artış olurken, enerjiniz sınırlarınızın ötesinde genişleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA