• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.02.2017, 00:00

10 ŞUBAT 1977

DÜNYA

İRAN, HOLLANDA MALLARINI BOYKOT EDECEK


İran yetkilileri, Hollanda hükümetinin Amsterdam kentinde İran aleyhinde bir konferans toplanmasına izin vermesi halinde Hollanda mallarını boykot edeceklerini açıkladı. İranlı Tüketicileri Koruma Derneği Başkanı senatör Muhammed Ali Saffari, Şubat ayında Amsterdam'da toplanması kararlaştırılan konferansın engellenmesi isteğine Hollanda'nın olumsuz cevap vermesi halinde boykotun başlatılacağını söyledi.

İZMİR

BUCA'DA KIZ ÖĞRENCİLER ÇATIŞTI


İzmir'de çatışmalar, Üniversite ve yüksek okullardan sonra liselere de sıçradı. Dün çeşitli okullarda meydana gelen olaylarda bir öğrenci öldü 8 öğrenci gözaltına alındı, üçünde tabanca bulundu. Buca Eğitim Enstitüsünde de dün meydana gelen sağ- sol çatışmasında dört kız öğrenci yaralandı. Karabağlar Meslek Yüksekokulu'nda iki grup çatıştı. Polis altı kişiyi gözaltına aldı.

SPOR

GENÇ MİLLİLER FARK YAPTI


Genç Milli Takımımız, kentlerinde ilk kez resmi bir maç seyreden Aydınlıların yüzünü güldürdü ve Romanya Genç Milli Takımını gole boğdu: 4- 1. Gençlerimiz baştan sona dek hırslı ve mücadeleci oyunlarıyla rakibini dağıttı. Takımımızda kaleci Fazlı, mükemmel kurtarışlarıyla birkaç gollük tehlikeyi önlerken, Birinci ligde ve büyük takımda oynamanın olgunluğuna zeka ve kabiliyetini ekleyen Altaylı Bilal sahanın en iyisi olarak dikkat çekti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA