• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şampiyonluk onun işi GÜRKAN ERTAÇ

Şampiyonluk onun işi

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.08.2015, 00:00
İzmir'in son dönemde Türk voleyboluna kazandırdığı en başarılı antrenörler listesinin ilk sırasında Levent Matmeriçli geliyor. Bayanlarda Işıkkent ve Ekonomi Üniversitesi'ni şampiyon yaparak 2. Lig'e taşıyan Levent Matmeriçli geçen sezon Arkasspor'un pilot takımı BALSPOR ChokOliva'nın dümenine geçti ve ilk yılında büyük başarı yakaladı. BALSPOR'u 1. Lig'e taşıyan Matmeriçli bu kez yine Arkasspor'un desteklediği Tevfik Fikret Lisesi Altekma ile kariyerinde üst üste 4. şampiyonluğu yaşamak için yelken açtı. Çalışmayı seven beyfendi kişiliği, üstün voleybol bilgisi ve sıcak ikili ilişkileriyle çalıştığı her takımda başarıyı kolayca yakalayan Matmeriçli'nin mezun olduğu ve formasını giydiği Tevfik Fikret Lisesi'nde de hedefe kolayca ulaşacağından kuşkumuz yok. Yolun açık olsun şampiyon...

İzmir'de rakip Polonya


2015 Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu'nda mücadele eden Türkiye, 4. hafta maçlarında hafta sonu İzmir'de Polonya ile karşılaşacak. Gruptaki ilk 6 maçında 4 galibiyet, 2 mağlubiyet alan ve 13 puanla lider durumda bulunan Türkiye, 4. haftada İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda Polonya'yı saat 19.00'da konuk edecek. İki ekip pazar günü aynı saatte bir kez daha oynayacak.

Alkışlar Kaf-Kaf'a

Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde bu sezon genç kadrosuyla Play-Off'u kendine hedef seçen Karşıyaka Asrın Grup, daha önce anlaşmaya vardığı iki oyuncusuna, Zihinsel Yetersiz Çocuklar Yetiştirme ve Koruma Vakfı'nın organizasyonunda (ZİÇEV) Çiğli'deki Özel Vasfiye Orhan Akyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde imza attırdı. Tören için seçilen yer ve voleybolcuların öğrencilerle kurduğu sıcak iletişim nedeniyle KSK Başkanı Ali Erten, Şube Başkanı Ali Talak ve Asbaşkan Onur Güner'i kutluyoruz. Sözleşme imzalayan Salihli Belediye'den pasör Çağla Doğan ve Sırp smaçör Aleksandra Terzic'e başarılar diliyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA