• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Haydi hayırlısı GÜRKAN ERTAÇ

Haydi hayırlısı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.08.2015, 00:00
Voleybol Erkekler Birinci Ligi kur'aları bugün 11.00'de Ankara'da çekilecek. Süper transferlerle lig çetin maçlara sahne olacak. ARKAS, Halk Bankası, Ziraat Bankası ve G.Saray'a zirve için şans tanınıyor. İzmir'in ikinci gücü Balspor, transferleriyle ligin korkulu rüyası. F.Bahçe'ye bütçe küçülmesi yaşadığı için bu sezon şampiyonluk şansı tanınmıyor. Şampiyon ARKAS yine gövde gösterisi yapacak. Fransa Milli Takımının vurucu gücü Antonin Rouzier, ünlü ABD'li pasör Kawika Shoji, Brezilya'nın yeni veliahtı smaçör Mauricio Borges Almeida Silva, Beşiktaş'tan libero Ahmet Karataş, mavi-beyazlıları hedefe götürecek. BALSPOR da İzmir'in bir diğer gururu olacak. Maliye'den Burak Hascan ile Caner Çiçekoğlu, Halk Bankası'ndan eski ARKAS'lı, milli libero Nuri Şahin, ARKAS'dan H.İbrahim Yücel, Ufuk Minici, Muhammed Kaya, filenin tanınan adamı Alman Björn Böhme ve Tevfik Fikret'ten libero Doğuş Yapıcı BAL'ın kozları. Halk Bankası'nda Kubiak ile Sokolov duruyor. Fransız orta oyuncu Le Roux, Hollandalı smaçör Dick Kooy, İtalyan Travica ile yine güçlüler, G.Saray'ı bu sezon eski ARKAS'lı Liberman Agamez uçuracak.

Kaf-Kaf bu kez başarmak istiyor


İkinci Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Karşıyaka Asrın Grup'ta yönetim kombine biletleri satışa çıkardı. Yeşil-kırmızılı yönetim biletleri 50 liradan satıyor. Kombine biletler, Karşıyaka Arena'da bulunan voleybol şubesinden temin ediliyor. KSK'nin yeni sezon kadrosunda Aleksandra Terzic, Olesia Sharavskaia. Ayşegül Girgin, Ece Kozdere, Ayça Ceyna Yavuz, Melis Alpacar, Ekinsu Deniz, Ayça Karakaç, Buket Yılmaz, Semra Özer ve Nihal Çalışkan yer alıyor. Yeşil-kırmızılı takımı ve camiayı iyi tanıyan antrenör Gökhan Sezal, "Karşıyaka'da her zaman hedef şampiyonluktur. Voleybol sporu basketbolun yanında sönük kaldı. Karşıyaka'nın gerçek yeri birinci Lig ve eskiden olduğu gibi Avrupa Kupaları'dır" dedi.

Işıkkent'ın Emel'i var


Kadınlar Voleybol 2'nci Lig ekibi Işıkkent'e bayan eli değecek. İzmir'in yetiştirdiği ünlü sporcular arasında yer alan Emel Toma antrenörlüğü istlendi. İzmirspor'da voleybola başladıktan sonra Emlak Bankası, KSK, Göztepe, Narlıdere, Marmaris'te oynayan ve 1983'te Türkiye'nin en iyi pasörü seçilen Emel Toma, "Işıkkent altyapıya ağırlık veren yetiştirdikleriyle övünen bir takım olacak" dedi. Işıkkent geçen sezonki kadrosunu korurken KSK'den Tülin Ceylan'ı transfer etti. Pazartesi günü iki önemli transfer daha yapacak.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA