• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Böyle başa böyle tıraş GÜRKAN ERTAÇ

Böyle başa böyle tıraş

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.04.2016, 00:00
Bu Perreia'nın F.Bahçe'nin şampiyonluk yolunda en büyük engel olduğunu defalarca yazdık, yırtındık. O, eleştirilere kulak asmadı, yine bildiğini okudu. Okusa iyi, büyük yanlışlarla bugüne dek geldi. Artık her maç sarılacivertli takım için final. Ama Portekizli rotasyon yapmayı sürdürüyor, sürekli sır'at köprüsünden takımı geçiriyor. Luis Nani, Portekiz Milli Takımında son maçta harikalar yaratmış, bir gol atmış. Bir asistle maçın kahramanı olmuş ama, F.Bahçe teknik direktörünün umrunda mı? Kesivermiş...Bir orta saha çıkardı Osmanlıspor karşısına evlere şenlik. Ozan Tufan kesicilikten öte top atmasını bilmez. Sezon başından beri her maç direkt 11'e niye girdiğini anlayamadığımız balsız arı (Sadece Lokomotiv Moskova'ya goller attı, o kadar) Josef de Souza kayıplarda sürekli. Peki Van Persie ve Volkan'a kim top atacak? Alper Potuk var, onun asist yapması da belli bir yere kadar. Ve F.Bahçe'de Avrupa'da her takımın hayran kaldığı, transfer teklifleri yağdırdığı Caner Erkin varsa Hasan Ali Kaldırım niye onun yerine oynar, yine Pereira'ya sormalı. Hasan Ali ofansif yönünün yetersizliğinin yanısıra hızlı adamlardan çalım yiyor. Üstelik rakibi kanatlardan çözme işini de sadece Gökhan Gönül'e bırakıyorsun ve koca bir 45 dakika F.Bahçe cılız bir iki ataktan başka Osmanlıspor'u tehdit edemiyor. Sonunda lastik patladı. 65 dakikada bekleyip ligde toplam 18 gol 5 asist yapmış ikiliyi oyuna alıyor Portekizli.

Volkan bomboş giderken topu ayağından açarsa, Van Persie üç pastan toplara vuramazsa F.Bahçe nasıl kazanacak? Diego'nun keyfi şutları da akıllara zarar. F.Bahçe'nin rakibi, sadece Ankara takımı değil, hakem Ali Palabıyık da.

Özellikle ilk yarıda Fener topu her alışta faul yedi, Van Persie'ye arkadan yapılanlar cabası.

Saydım 13 faul yapılmış. FİFA der ki, "Oynamak isteyen takımları futbolcuları koruyacaksın..." Ama bize ulaşmıyor galiba bu talimatlar.
Eğer sen baştan kart göstermezsen yüreklendirirsin oynatmamak isteyenleri. Ters kararlarla F.Bahçe'yi çıldırttı. Netice: Osmanlıspor'u yenemeyen F.Bahçe, bence Beşiktaş'a dünkü sonuçla şampiyonluğu armağan etti. Yazık...Avrupa'da yenilen darbeden sonra bu ligdeki başarısızlık tuzu biberi oldu.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA