• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bitmeyen aşk GÜRKAN ERTAÇ

Bitmeyen aşk

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.05.2016, 00:00
Yıl 2012. ARKAS, Sibirya'nın Novosibirsk takımını 3-2 yenerek CEV Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir başarı kazanıyor. Ama rakibin pasör çaprazı Küba'lı Michael Sanchez Bozhulev, blok dinlemiyor, indiriyor. Mavi-beyazlılar rakibin bu hücum silahına hayran kalıyor, transfer teklifi yapıyorlar ama olmuyor.
Nasip kısmet 4 sezon sonraya imiş. Küllenmeyen ateş aşk sonunda ARKAS muradına eriyor.
İşte o büyük Küba'lı, bu sezon ARKAS için Atatürk Spor Salonu'na binleri taşıyacak.
30 yaşında 2.06 boyundaki Bozhulev, Novosibirsk'in yanısıra Rusya'nın Fakel takımında da oynamıştı. ARKAS transferde, uçmadan, nokta oyunculara yöneldi. İç transferde Bravo ile Mauricio Bourges'le tekrar anlaşıldı. Sakatlıktan sonra yükselen bir grafik çizen ve Brezilya Milli Takımına yeniden çağrılan Bourges, iyi manşet aldığı için bu sezon daha büyük katkı verebilir. Yerlilerin tamamını takımda tutan mavi-beyazlılar yetiştirdikleriyle de övünecekler. ABD'li Shoji'yi gönderen ARKAS iyi bir pasör alarak transferi kapatacak.

Alkışlar Rota Koleji için

Türkiye Genç Kızlar Voleybol Şampiyonası'nda namağlup finale kalan ve Doğa Koleji'ne 3-1 yenilerek ikinciliği elde eden Rota Koleji, İzmir'in gururu oldu.
Manisa'daki Yarı Finalde rakiplerine set dahi vermeyip Bursa'daki Final Grubu'na katılmaya hak kazanan Rota, İzmir Çiğli Tanı Anadolu Lisesi'ni 3-0, ardından TED Ankara Koleji Vakfı Özel Lisesi ve TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Lisesi'ni yenerek yarı final vizesi alan Rota Koleji, bu kez de Özel Çankaya Mektebim Okulları'nı yenerek finale çıkmıştı. Takım Antrenörü Alper Kaygusuz ve Altyapı Sorumlusu Meltem Aksoy, çok önemli bir başarıya imza attıklarını belirttiler.
Rota Koleji Müdürü İlker Duru da şampiyona sürecinde tek yenilgi aldıklarını ve bunun finalde olduğunu belirtip, "Şampiyonluğu kaçırdığımız için üzgünüz.
Ancak öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak az.
İkinciliğe değil, şampiyonluğu kaçırdığımıza üzüldük.
Eğitime verdiğimiz önemi spora da yansıtıyoruz"dedi.

Transfer piyasası durgun

Voleybol transferde bayanlarda Vakıfbank ve Eczacıbaşı VitrA'nın hareketliliğine karşılık erkeklerde neredeyse yaprak kımıldamıyor. Şampiyonluğa soyunan İst.B.Belediye Fransız modasına uyarak Rouzier, Marcehal ve Le Goff'u aldı. Vakıfbank'ta henüz bir hareket yok. İtalyan antrenör Bernardi, iki smaçör Kubiak ve Sokolov'un ayrılacağı haberleri geliyor.
Fenerbahçe susuyor. Ziraat Bankası pasör Hüseyin'i gözden çıkardı, yerine Vefa'yı transfer etti. Bakalım bu hareketsizlik, fırtına öncesi sessizlik mi, göreceğiz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI