• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Advocaat salatası GÜRKAN ERTAÇ

Advocaat salatası

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.01.2017, 00:00

Bu Dick Advocaat ya ipin ucunu kaçırdı, ya da insanların sinir katsayılarını ölçüyor.
Mehmet Ekici'nin transferinde Trabzonspor'a "Paranın yanısıra Aatif'i verelim" önerisinde bulunuyor, sonra da büyük umutlarla Ukrayna'dan alınan Oleksandr Karavaev'in yerine, gözden çıkardığı, kampa almadığı, karlar altında fotoğraf çektirip tatil yapan Aatif'i Adanaspor önüne ilk 11'de sahaya sürüyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.
Herkesin gol umudu Van Persie yedek, Fernandao'ya forma. Ve de bu takımın orta sahadaki dinamosu, iş yapacak adamı Alper Potuk yok, birtürlü umut vermeyen Salih Uçan var, kim gelirse gelsin bu takımda her zaman forma bulan bal yapmaz arı De Souza ile, pas verme özürlü Ozan Tufan birarada.
Fenerbahçe için Kjaer'in ne kadar önemli bir adam olduğu dün bir kaz daha kanıtlandı.
Manken olmak isterken vazgeçip futbolcu olan Rus Neustadter tam bir konu mankeniydi.
Skrtel ile bir türlü kademe yapamadı. Bu ikilinin kopuk oynamasından yararlanan Adanaspor'un hızlı forveti Magaye, birkaç kez dağıttıktan sonra golü atıverdi, ayrıca ikinci golün de asistini yaptı. F.Bahçe tek kanatlı bir uçak gibi. Bu Jeremain Lens iyi ki alınmış.
Sürekli sağdan ataklar yapılıyor, sol kanat nanay.
Ama el insaf. Bu Lens kaç kez depar atar, yazıktır, günahtır. F.Bahçe'nin gol ayakları susunca kurtarıcı olmak yine Mehmetçik'e Topal'a kaldı. Attığı golle birara umutsuzluğa kapılan takımı ayakta tutmaya çalıştı ama sakatlanıp çıkınca Fener'in o umudu da yokoldu.
Aziz Yıldırım ve F.Bahçe Yönetiminin hakemlerden yakınmakta ne kadar haklı olduğunu, Serkan Çınar ve yardımcıları adeta kanıtlamak için çırpındı, durdu. Çınar, sürekli sarı kartlık fauller yapan Adanasporlu futbolcuları sadece uyarmakla yetindi, kötü niyetlileri cesaretlendirdi, bu arada Aatif'e yapılan penaltıyı görmezden geldi. Korneri attırmayarak devreyi bitirmesi de hakemlik adına cinayetti.
Serkan Ok ise Fernandao'nun defansın arkasından depar atarak attığı mükemmel golü ofsayt kararıyla saydırmayarak F.Bahçe'nin kaderiyle oynadı. F.Bahçe bu puan kayıplarıyla şampiyonluk yolunda bu yürüyemeyeceğini gösterdi. Hele bu Advocaat'la...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA