• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sol göğsüm ağrılı ! METİN GÖKALP

Sol göğsüm ağrılı (!)

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.03.2016, 00:00

Çok özel, çok acılı birgün... Terör adiliği yüzünden, kafam epey kaçık... Futbola ilişkin 'zırnık' kıpraşma yok, sol göğsümün içindeki yarım porsiyon o sağlam mı, sağlam adalede! Kızımın hergün kullandığı güzergahta patlatılan o bomba! Ölenler, yaralananlar ve geride kalan parçalanmış kalpler(!)

Bu ruh halimi bedenim taşımakta zorlanırken, 'şerrrefsiz!' saldırıda babasını kaybeden Galatasaraylı Umut düştü ekranlara... Donuk yüz ifadesinden anladığım kadarıyla, hala farkında değildi canı, babasını yitirdiğini! Cami avlusunda hakkını helal ederken, koyverdi kopçaları! Bittimmm!

En vahşi hayvanları ehlileştirilen şu zamanlarda, sözümona akla ve mantığa sahip insanoğlunu bu denli 'cibiliyesizleştiren(!)' kafa veya kafalara binbir belalar okurken, nasıl bitecekti ki şu maç? Şuraya bak! Tribündeki başkanlar, kulübedeki teknik adam ve yardımcılar... Oyun alanında dizili hakem ile futbolcular... Top toplayıcılar... Evinden bayrağını kapıp gelen taraftarların, hep birlikte gözleri yerlerde, başları eğik!

Kaçıncı dakikaya gelindiğini, ekranı yan gözlerle izlediğimi, neden sonra fark ettim, belli ki vazgeçmiyor, kafam Umut'ta hala...

Her iki taraf, bir o kale, bir bu kale heyecanı yaşarken, M.Yumlu'nun eline çarpan topun penaltı olduğunu göremeyen Bülent Yıldırım ve yardımcısı Hakan Ceylan'ın basiretsizlikleri geçti, dumanlı kafamın önüne! Aniden 'Yuuuhh!' diye bağırmışım, kelimeyi ağızımda daha da yoğunlaştırarak... Sertliğin pazara çıktığı bir karşılaşmada, kartlar konusunda bir 'pintilik!' yaşanıyorsa eğer, hakemlerin iyi niyetinden, nasıl şüpheye düşmeyelim arkadaş?

Beşiktaş'ın yenmesine rağmen, Bülent Yıldırım, maçın tekrarını izleyip, akşam yattığı yerde, çaldıkları veya çalmadıklarınla günah çıkarır mı, bilemem? Çünkü; etti maçın içine! Kesin, Beşiktaşlı'lar kendisine 'beddua!' ederlerken ben, Umut Kardeş'in babasına dua edeceğim, tüm gece boyunca...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA