• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Advo-caaaartt ! METİN GÖKALP

Advo-caaaartt (!)

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.09.2016, 00:00

Adı; Aatıf Chahechouhe!!!
Dediğine göre, kendi adını yazmaktan bile zorlanan bir adam... Süper Lig'in en babalarına 'İllallah!' dedirten, analarından emdiğini burnundan getiren, iflah olmaz, ele avuca sığmayan kardeşimiz, sezon başı transfer edildi Fenerbahçe'ye...
İlk transferdi ve hiç maç oynamadan ilk postalanan olunca, kendi kendimin futbol bilgisini sorgulayamaya başladım. On yedi yılı profosyonelliğin ötesi, otuza yakın futbolun içinde olmuşum.
Benim kriterlerime göre Aatıf, Türkiye'nin her takımında bacak bacak üstüne atarak oynar ve hiç de sırıtmaz! Ancak; bu kardeşimin, ikinci sınıf bir teknik adam tarafından kadro dışı bırakılması sonucunda, içten içe kendimi sorgulamaya başladım. Acaba ben 'gerzek' miydim?
Büyük hırsla transfer eden Aziz Bey'in ruh hali için de, meraktayım! Advocaat'ın aldığı karar sonrası, kim bilir 'şekeri!' ne durumda? Dediler ki rakip, Zorya... İddia ile işim olmadığından, inanın 'Zorya' takımının adını, ilk kez duyduğumu söylesem, bilmem inanır mısınız? Hah!
Futbolun 'F'sinden anlamayan karım, beyazlıların (Zoryalılar oluyor) daha fazla koştuklarını söylemesi karşısında, 'dumur' durumundayım!
Mecburen yanımda oturan ve futbolun en zır cahil kadının yorumu bu işte! İlk saniyelerde gol tehlikesi yaşayan Fenerbahçe'nin, transferlerden sonra gelmiş teknik adamı Advocaat'ın 'akıl hocasını!' merak ettiğimi dile getirsem ve de sorsam, acaba ayıp olur mu? Kimdir, kiiiim? Hay, dilimi eşek arısı soksaydı! Hay, kendimce haklı olmasam da, teneşirlere gelseydim!
Adam, topu fırlattı Fener kalesine.... Sildi-süpürdü, doksanda duran örümcek ağlarını (!) Vay anam, vay (!) Gökhan Gönül ve Caner gibi ülkenin en iyi beklerinin poposuna tekme atan (!) Aatıf gibi her takımın formasını liyakatle taşıyabilecek bir futbolcuyu, hatırını bile sormadan postalayan Advo ve işbirlikçileri(!) Beraberlik yanıltmasın, gördüğüm kadarıyla bu işin sonu, 'caaaartt (!)' bilader...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA