• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bir de yenerse NECDET KESTELLİ

Bir de yenerse

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.05.2015, 00:00
Marsel İlhan Roma ATP 1000 turnuvası elemelerindeki başarılarından sonra ana tablo ikinci turunda Nadal'ın karşısına dikildi. Şanslı çocuk... Önce Wavrinka, sonra Djokoviç ve şimdi de, Madrid finalinde Murray'a yenilen ve Roma'ya hırslanarak gelecek olan toprak devi Nadal ile maça çıkıyor. Çok oyuncuya nasip olmayan büyük bir şans bu... Aslında yenebilir de... Ama netice hiç önemli değil, çünkü kötü kaybetse bile bu üç oyuncu ile oynayabilmiş olmanın vereceği motivasyon ve tecrübe dünyalara bedel. Şimdilik yeter de artar... Daha ne olsun... Ya bir de yenerse!

Veteran şöleni


Aylardır hazırlanılan ve pazartesi günü Antalya-Manavgat Club Alibey'de start alan Türkiye Senyörler Takım Şampiyonası 16 Mayıs'ta son bulacak ve şampiyon olan kulüpler de kazandıkları kupaları kulüplerine götürecek. TTF tarafından düzenlenen, özlemle beklenen bu veteran şölenine, uygulanma şekli nedeniyle şahsen ve prensip olarak karşı olduğumu hiç gizlemediğim gibi, senelerdir aldığım muhtelif davetlere rağmen hiç te katılmadım. Umarım bu şölen, bir gün benim de zevkle katılacağım bir düzene kavuşur. Aslında müthiş bir olay... İstanbul'dan 14, İzmir, Ankara ve Manavgat'tan ikişer, Lefkoşe, İzmit, Sakarya, Bodrum, Göcek, Gaziantep ve Bursa'dan birer kulüp olmak üzere toplam 26 kulüp tarafından kurulmuş 99 takım katılıyor. Neresinden bakarsanız bakın 400 civarı oyuncu, aileleriyle birlikte 600 kişi. Çok büyük bir rakam! Sporun artık büyük bir ekonomik potansiyel olduğunu herkes biliyor. Oyuncuların yol ve konaklama giderleri yanında her takım için ödenen katılım payları hesaba katılırsa hakikaten büyük bir ekonomik olay, TTF için de büyük bir gelir kaynağı. Tenis severler bunu verir, helali hoş olsun da derler, mutlu da olurlar. Ancak tenis severler bu faaliyetin nemalarının da tenise, tenisçilere, zor durumda olan kulüplere ve mantıklı yatırımlara, edinilen tecrübelerin de artık gerekli olan tenis politikasına, etkin sistem ve stratejilere dönmesini bekleyeceklerinin unutulmaması gerekir.

Tenisten haberler


Kültürpark Tenis Kulübü Kent Hastanesi Klasman turnuvası sona erdi. Kazananları kutluyoruz.
Küçük kulübün her yıl düzenlediği Biz Bize turnuvası devam ediyor. Ancak nedense bu sene çok W.O var. Düşündürücü!
ATP World Master's 1000 serisi Madrid Turnuvası tamamlandı; Federer İlk turda, Nadal finalde, Serena Williams ve Sharapova da yarı finallerde turnuvaya veda ettiler. Erkeklerde, geçen hafta da toprak kortta şampiyon olan İskoç Murray, kadınlarda da Kuznetsova'yı deviren Kvitova Madrid'te şampiyonluk kupalarını kaldırdılar.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA