• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kortta neler oluyor? NECDET KESTELLİ

Kortta neler oluyor?

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.02.2017, 00:00

Başak Eraydın yine fırtına gibi esti ve eski günlerine döndüğü müjdesini verdi. Teklerde ucundan kaybederek ikinci olduğu Antalya GD 15.000 Tl Turnuvası'nda çiftlerde şampiyon olmayı başardı. Kutlıuyoruz.
Bazı oyuncular Rio'da ter dökerken, ana tablo ilk turunda elenmiş olsa da Çağla Büyükakçay Dubai'de; Milli oyuncumuz İpek Soylu ise Budapeşte'de elemelerde mücadele edecek.
Özlemle ve heyecanla beklenen İpek Şenoğlu Cup Bridgestone Turnuvası'nın hazırlıkları devam ediyor. Dragos'taki Antuka Tenis Kulübü'nde 30 Mart-9 Nisan tarihleri arasında oynanacak turnuvaya ilgi her zamanki gibi büyük. Tenis dergisi her zamanki gibi 84. AO sayısı ile yine kendini aşmış. TTF'nin tüm İTF - performans ve senior turnuvaları kulüpler tarafından kapışılmış.
Büyük başarı. Her yerde, ne mutlu ki uçuşan videolar ile tenis antrenmanlarında artık gizlilik ve özellikler kalmadı: tek fark galiba dinlenmeden, dikkatle ve konsantre olarak çalışma ve çalıştırmada her halde...

Goffin rövanşı aldı

Belçikalı Goffin, tüm tenis camiasında çok ses getiren Garanti Koza Sofya Açık Turnuvası'nda finalde 2 sette yenildiği Bulgarların haklı olarak yere göğe sığdıramadıkları yıldız oyuncuları Dimitrov'u bu sefer ATP Rotterdam Turnuvası'nın yarı finalinde 3 sette yenerek rövanşını almış oldu. Umarım ikili arasında ciddi bir rekabet başlar ve biz tenis severlerde seyretmekten ve takip etmekten zevk alırız.

Kendime vefa

728 hafta boyunca, bana ayrılan köşemde neredeyse hiç aksatmadan, sebat ve inatla yalnız tenis konularını işlediğim, tarafsız kalarak doğru bildiklerimi mümkün mertebe kimseleri kırmadan yazdığım, yorumlar yaptığım, değişik haberler paylaştığım Türkiye'nin en eski ve en köklü YENİ ASIR gazetesinde 14. senemi doldurmuş bulunuyorum.
65 senedir içinde bulunduğum bu zarif tenis sporuna bu müddet zarfında bir miktar bile bir katkım olduysa ne mutlu bana. Bundan sonra da yine çok zevk alarak yazılarıma devam edeceğim. Bu süre zarfında ilgileriyle ve takip ederek beni destekleyenlere, beni canlı tutan, mutlu kılan bu anlamlı yola yönlendirenlere ve tabii gazeteme şükranlarımı sunuyorum.

Federer büyüdü

Büyüktü, artık daha da büyüdü herkesin gözünde.
Yalnız tenisi ile değil, ailesi, yaşantısı, insanlara ve ardından gelen tenisçilere, fanlarına örnek olması bile onu her zaman, her yerde farklı kıldı.
Ancak bu son zaferi her alkışa değdi. Bana göre, hiç küçümsemesem de bu güne kadar Nadal karşısında aldığı tüm mağlubiyetleri unutturdu. Ve şimdi İsviçre dağlarında ayakları buz kesse de AO kupasından ayrılmadan tatil yapmanın keyfini çıkarıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA