• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Antalya’da şölen var NECDET KESTELLİ

Antalya’da şölen var

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.04.2017, 00:00

8-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya Manavgat'taki Ali Bey Club'de gerçekleşecek 12. Türkiye Senyör Takımlar Şampiyonası ile ilgili detaylı bilgiler TTF Veteran sorumlusu Sevgili Erkan Çağlayan tarafından duyuruldu. Katılım sayıları her kesimi fazlasıyla sevindirecek kadar iyi. Türkiye'nin saygın ve zengin 30 ayrı kulübünden 135 takım ile 527 erkek ve 207 bayan, toplam 734 tenisçinin bu güzel ve manidar etkinliğe katılıyor. Bu veteran tenisimiz ve tenisçilerimiz bakımından çok önemli.
Katılanların neredeyse tümü bu olayı daha çok dostluk, eğlence ve tenis tatili olarak değerlendikleri gibi, bu etkinliğe katılmayan kulüplerin arzulu oyuncuları da, kulüplerin asil üyesi olma mecburiyeti olmadığından, rahatlıkla her hangi bir kulüpten katılarak bu güzellikleri kaçırmıyor. Tüm katılımcılara ve katılan tüm kulüplere başarılar diliyorum.

Francesca alkışlarla

Eski Fransa açık şampiyonu Francesca Schiavone, Claro Open Colsanitas Turnuvasında hem 600. maçını kazandı, hem de 8. şampiyonluğuna ulaştı.
Kutluyoruz.

Garanti Koza serisi

Art arda gerçekleşecek iki turnuva, tıpkı binliklerde olduğu gibi, ATP250 + WTA ile dünyanın yıldızlarını toprak kortlarda ayağınıza getiriyor. WTA 24-30 Nisan tarihleri arasında, ATP ise 1-7 Mayıs tarihleri arasında hemen kadınların arkasından Kozawos'un muhteşem tesislerinde. Kaçırılmamalı.

Mutluluk ve başarı haftası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Göztepe Gülbahçe Spor Tesisi'nde gerçekleştirilen ITF 60K Lale Kupası Turnuvası'nda 22 yaşındaki milli tenisçimiz Başak Eraydın tekler kategorisinde, sırasıyla Britanyalı, Yunan, Rus ve Polonyalı rakiplerini eleyerek geldiği finalde, Çek Petra Krejsova etkileyici bir performansla 6-3 ve 6-0 yenerek şampiyon oldu.
Çiftlerde de yarı finalde Ayla Aksu/Pemra Özgen çiftini yenerek finale çıkan İpek Soylu/Veronika Kudermetova ekibi, şampiyonluğa uzanmayı başardı. Bu netice sonrasında İpek çiftlerde 63 sıraya yükselerek kariyer rekoru kırdı.
Marsel İlhan, Antalya'da gerçekleşen Tennis Organisation Cup Futures turnuvasının finalinde Mate Delic'i 6-2, 7-5 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
Anıl Yüksel Antalya'da düzenlenen Tennis Organisation Cup Futures turnuvasında bu sezonki ilk, toplamdaki beşinci çiftler şampiyonluğunu kazandı.
Semra Aksu-Melisa Şenli çifti ise Arnavutluk'un başşehri Tiran'da gerçekleşen TE 14 Yaş turnuvasında şampiyon oldu.

Monte Carlo

Üç büyük toprak kort turnuvaları serisi Monte Carlo ile başladı. Nadal, Djokoviç, Andy Murray ve Wavrinka, Federer'in yokluğunda başa oynayacaklar.
Kortları özleyen ve sakatlıklardan yeni kurtulanların burada neler yapacakları merakla bekleniyor. Federer'in de yan gelip yattığını sanmayın:
Roland Garros için özel toprak kort vuruşlarını hazırlıyordur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA