• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Roland Garos heyecanı NECDET KESTELLİ

Roland Garos heyecanı

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.06.2017, 00:00

Federer, Serena Williams'ın yokluğunda, Sharapova'ya verilmeyen WC ile değişik yorumlara maruz kalan bu turnuvada sürprizler, sıcak altında inanılmaz rally'li geçen ve uzun süren maçlar ile devam ediyor. İlgi her zaman ki gibi çok yoğun. Bir numara Kerber'in ardından geçen senenin şampiyonu Muguruza'nın elenmesi İlginç. Radwanska zaten zor bir dönem içindeydi.
Yenilmesi pek şaşırtmadı ama skor ilginçti. Erkeklerde Murray, Djokoviç, Nadal ve Wavrinka rahat ilerliyorlar. Bu günden sonraki maçlar için bir şey söylenmesi çok zor. Bu konuda çok yorumlar yapılsa da beklemeyi yeğliyorum. Zevkli maçlar olacağı kesin. İyi seyirler diliyorum.
Bu arada Djokoviç'in yeni koçu Agassi nedense tribünlerde gözükmüyor. Bu da ayrı bir merak konusu. Herhalde bir açıklama yaparlar.

Şampiyonlar geçidi

Üçüncü Coşkun Güner Tenis Turnuvası'nda heyecan ve çekişme sona erdi. 238 katılımla 20 kategoride gerçekleşen İzmir'in bu sevilen veteran turnuvasında başarılı olan sporcular ödüllerini aldı.
Tek bayanlarda yeni başlayanlarda Merve Aydın, 25+'da Tütem Banguoğlu, 35+'da Havva Tuba Esen, 40+'da Filiz Yılmaz, 45+'da Münevver Şafak, 50+'da Ayşim Pennetti 55+'da Aysel Ertuğ, çift bayanlarda 45+'da Ayşim Pennetti ve Sibel Gürkan birinci oldu. Tek erkeklerde ise yeni başlayanlarda Abdulhakim Işık, 25+'da Barış Mert, 35+'da Lebit Umut Yurtoğlu, 40+'da Eray Ertuğ, 45+'da Servet Selçuk Türk, 50+'da Beytullah Aldemir, 55+'da Erol Demir, 60+'da Mustafa Opsar, 65+'da Ali Türk, çift erkeklerde 35+ Mehmet Arda Esen ve Nuh Avcı, 45+'da Remzi Pekün ve Hasan Hüsnü Hatipoğlu, 55+'da İsmail Üretürk ve Faruk Pehlivan birinci oldu. Şampiyon olan, olamayan, turnuvaya katılan herkesi kutluyorum.

​Kültürpark atılımda

Uluslararası kadınlar serisi turnuvası bu sene Kültürpark'ta! Kültürpark Tenis Kulübü'nün talepleri doğrultusunda ve Federasyonun İzmirli Üyesi Bülent Necimoğlu'nun gayretleri neticesinde bu denli büyük bir kadınlar turnuvası nihayet İzmir'e alındı. İzmir'in merkezinde ki ve ulaşım kolaylığı açısından eşsiz bir konumda bulunan Kültürpark, İzmir Cup turnuvalarına da defalarca talip olmuş ancak turnuvayı buraya vermemişlerdi. Umarım Kültürpark'ın burada göstereceği performans neticesinde İzmir Cup'ta layık olduğu tesise bundan sonra verilmeye başlar. Çok önemli oyuncuların katılacağı bu kadınlar turnuvasında tribünlerin dolmasını, Türk oyuncularımızı da burada alkışlamayı dört gözle bekliyorum. Başarılar Kültürpark...

Küçük kulüp ve Jim Giraud

Küçük kulübün geleneksel açık Jim Giraud Çift Erkekler Şampiyonası 5 Haziran'da başladı. Finaller, ödül töreni ve kokteyl ise 15 Haziran'da yapılacak. Bu çok özel turnuvaya lisanslı oyuncular katılabilirken, aktif tenis antrenörleri ile performans oyuncuları katılamıyor. İki oyuncunun yaş toplamı ise 70'ten az olamıyor. Turnuvaya katılan ekiplere başarılar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA