• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Melisa Ercan geliyor NECDET KESTELLİ

Melisa Ercan geliyor

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.08.2019, 00:00

Çekya'nın Most kentinde gerçekleşen turnuvada Melisa Ercan, önce 6. seribaşı İsviçreli Naef'i 7-6, 6-4 yendi ve çeyrek finale çıktı. Ardından 13. seribaşı Polonyalı Rowinska'yı da 2 sette geçt. Yarı finalde Çek Daubnerova karşısında sevinen taraf oldu ve finale çıktı. Finalde ise 10. seribaşı Yunan oyuncu Michaela Laki'ye 6-3 ve 6-2'lik 2 sette kaybederek 14 yaş ve altı Avrupa Gençler Şampiyonasını ikincilikle bitirdi.
Henüz yolun başında olan ve güzel işler başarmaya devam eden 14 yaşında ki kızımız Melisa Ercan'ı kutluyorum. Bu neticeden dersler çıkarıp büyük tecrübe kazanacağına, turnuvada gösterdiği başarısı ile de şımarmayacağına ve daha nice büyük başarılar elde edeceğine inanıyorum. Yeter ki hiç şımartılmadan yeterince ve doğru olarak desteklensin. Tenis bu, muhakkak disiplin ve süreklilik ister.

İZTİK'TE GÜZEL FAALİYET

14 Yaş Yaz Kupası 3.Türkiye Serisi İzmir Tenis İhtisas Kulübü'nde (İZTİK) son derece başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
Katkı yapanları ve dereceye girenleri kutluyorum.
Sonuçlar şöyleydi: Tek erkekler: 1.Ünsal Ataol Toker - 2.Sarp Erdinç, Tek kızlar: 1.Ceylin İpek - 2.Ela Yener, Çift erkekler: 1.Erdinç-Toker, 2.Aktaş- Türknas, Çift kızlar: 1. Söke - İpek (İztik), 2. Yener-Çolak.

KÜLTÜRPARK KABINI AŞIYOR

İzmir'de Kültürpark Tenis Kulübü tesislerinde düzenlenen , bu seviyedeki ilk ITF 13-18 yaş gençler Grade 5 - Kültürpark ITF Junior Cup turnuvasının finalinde karşılaşan 2 numaralı seribaşı Semra Aksu, 1 numaralı seribaşı Melis Ayda Uyar'ı yenerek şampiyon oldu..
Ayni turnuvanın çiftler kategorisinde ise yine Türk oyuncular mücadele etti.
2 numaralı seribaşları Selina Atay- Melis Ayda Uyar çifti, 3 numaralı seribaşları Defne Çırpanlı-Miray Konar çiftini yenerek şampiyon oldu.
Tek erkeklerde Knox Jones'u yenen Kamrowski; çift erkekler de ise Alabdullah Qabazard çiftini yenen Alam Rutter çifti şampiyon oldu. Bu önemli turnuvayı en iyi şekilde organize eden Kültürpark Tenis kulübü yönetimini kutluyor ve kendilerine tenis severlere bu olacağı sundukları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca katılan tüm oyuncuları kutluyor, şampiyonaları da alkışlıyoruz.

AYDIN ÜNİVERSİTESİ ALKIŞLARLA

İstanbul Aydın Üniversitesi Tenis Kadın Takımı, Avrupa Üniversiteler arası Tenis Şampiyonasında, Fransa'nın Bordeaux Üniversitesi'ni 2-1 mağlup ederek, Türkiye tenis tarihinde ilk kezAvrupa Şampiyonluğuna ulaştı.
Emeği geçen herkesi kutluyor, ayakta alkışlıyoruz. İşte eğitim ve sporun iç içeriği...
Örnek olmalı.

BÜŞRA MADALYA AVCISI

Tekerlekli sandalye tenisin yıldızı, milli oyuncumuz olimpiyat yolunda aldığı güzel neticeler ile yüzümüzü güldürüyor. Turnuvada tekler kategorisini finalist olarak bitiren Büşra çiftlerde ise şampiyon olmayı başardı. Tebrikler Büşra...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA