• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Teröre inat tribüne SELAHATTİN ERTAŞ

Teröre inat tribüne

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.12.2016, 00:00

Halkımız teröre karşı her zaman dik durmuştur... PKK'lısı, Fetöcüsü, DAEŞ'cisi ve bunların arkasındaki dış güçler hala kaos peşinde. Atalarımızın dediğini unutmamalıyız; Sü(asker) uyur düşman uyumaz. Yediden yetmişe uyanık olmalı, en ufak şüpheyi, şüpheliyi polisimize bildirmemiz gerektiğini unutmamalıyız.
Vodafone Arena'da Beşiktaş maçından sonraki patlamalarda şehit olanlara rahmet, ailelerine baş sağlığı diliyorum. O akşam maçta görev yapan spor yazarı ve foto muhabiri arkadaşlarımıza, TSYD görevlilerine, stat görevlilerine her iki takım taraftarına ve güvenlik görevlilerimize geçmiş olsun. Çoğu kıl payı faciadan kurtuldu. Bu terörü yaşatanlar ülkeyi bölmeye, halkımızı birbirine düşürmeye, vatandaşların korkmasını, paniklemesini stadyum, AVM'ler gibi kalabalık yerlere gitmemesini bekliyor, korkunun her kesimi sarmasını istiyor. Ama 15 Temmuz'dan bu yana her saldırıdan sonra daha da kenetlenen, korkusuzca yaşamına devam eden Türkler'i gördükçe inanın çılgına dönüyorlardır.
Ve kuvvetli inancım şudur ki, vatandaşlarımız tribünleri daha çok dolduracak.
"Korkma" diyerek başlayan İstiklal Marşımızı vargüçleriyle söyleyecek, güvenlik güçlerine sarılarak yanan yüreklere su serpeceklerdir.
Bu, vatan hainlerine en okkalısından şamar olacaktır. Son olarak, Hollanda basınına "Türkiye'de güvendeyiz. Saldırılar korkunç ama bunun bizi kontrol etmesine izin vermemeliyiz" diyen G.Saray Teknik Direktörü Riekerink'e de alkış...

Gol Toto!

Cüneyt Çakır, Antalyaspor- Fenerbahçe maçında Sow'un röveşatayla attığı golü saymadı.
Spor mahallemizin köşelerinde yazan emekli hakemlerimizi böldü. Çakır'ın verdiği karar yanlış (Selçuk Dereli). Cüneyt Çakır'ın iptal düdüğü doğru (Ahmet Çakar). Çakır'ın iptal kararı sonuna kadar doğrudur ve buna gol diyecek adamın TV karşısında maç seyretme lisansının bile iptali gerekir!
(Muhittin Boşat).
Maçı izleyemedim o yüzden bir şey diyemem (Mustafa Çulcu).

KSK neden tökezliyor?

En son doksanlı yıllarda Süper Lig'de mücadele eden Karşıyaka İzmir'i ne güzel temsil ediyordu.
Ancak yıllar geçtikçe bir türlü üst lige çıkamadı gitti. Basketbolda ise tam tersi. Hem ligde hem Avrupa'da her sezon başarılı sonuçlar alıyor. Kulübün başkanı ve yönetim kurulu aynı. Sadece şube sorumluları farklı. Yöneticileri basketboldan anlıyor da futbolu mu bilmiyor?
Yazık taraftara...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA